Skip to Content

Idyllisk gata i Freiburg. Foto: Wikipedia/Arroww
UTRIKES

Arabiska migranter fängslas efter brutal gruppvåldtäkt i Tyskland

Digital utgåva

Den 22 juli föll domen mot elva män som för två år sedan gruppvåldtog en ung, tysk kvinna på 18 år i staden Freiburg. Tio av männen var så kallade asylsökande från Syrien, Irak samt Algeriet.

Publicerad: 23 juli, 2020, 16:09

 • Svenska

Läs även

Freiburg är en universitetsstad i sydvästra hörnet av Tyskland nära både Frankrike och Schweiz. Staden marknadsförs ofta för sin gröna stadsplanering och förhållandevis starka förankring i den grönpolitiska myllan. Men staden är också känd för att återkommande drabbas av diverse våldsbrott, däribland sexualbrott.

Ett sådant skakade den sydtyska staden i oktober 2018, då en 18-årig tysk kvinna våldtogs brutalt av inte mindre än elva män. Våldtäkten skall enligt uppgifter i tyska medier ha pågått närmare en och en halv timme, och den unga kvinnan skall dessutom ha drogats och därmed gjorts än mer värnlös. Våldtäktsmännen var, bortsett från en gärningsman, arabiska migranter som alla hade sökt asyl i Tyskland, varav åtta var syrier, en irakier samt en algerier. Den elfte mannen var till mångas förfäran en etnisk tysk som samarbetade med de brutala araberna och själv deltog aktivt.

Artikeln fortsätter

Denna artikel är en del av den elektroniska utgåvan av Nya Tider. Är du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • Dacke

  Nog är det bar konstigt? Inte ett ord om att dessa migranter förutom våldtäkten gjort sig skyldig till hatbrott? Hade tyska ungdomar våldfört sig på en muslimska hade rubriceringen varit, hets mot folkgrupp, inklusive våldtäkt? Hur många våldtäkter sker det dagligen i Sverige och svenska flickor? Inte ett ljud om HMF och numer ger en våldtäkt på svenskor inga rubriker i msm? Jo, om en svensk (svensk) våldförde sig på en muslimsk kvinna, torde medierna vara mer alerta, inte på grund av brottet, utan att det var en etnisk svensk bakom gärningen? Kriminologen Jerzy Sarnecki skulle ges fria tyglar i varje nyhetssändning, där han i skarpa ordalag fördömde den “ökade” svenska brottsligheten? Antar att det är samma dårhus i Tyskland?

 • Lunkentuss

  Jaha, och en tysk antirasist som deltog av solidaritet med sina stackars rasifierade bröder?
  Men vad gjorde den unga tyska kvinnan bland dessa varelser kan man undra, var hon frivilligt bland dem?

  Hon är antagligen en etnisk tysk kvinna, vit och vacker med andra ord.
  En skönhet som inte finns där varelserna kommer ifrån, en starkt bidragande orsak till att de kommer hit och man minner sig uttalandet från en annan *stackars rasifierad* varelse om att de ska ta de vitas bitches.

  Ja, detta är avsikten.
  De kommer för att ta det de anser vara deras att ta, tänk på det alla ni höns därute som finner dem charmiga, det handlar om makten och att ta makten.
  Man vill förnedra och besudla, det handlar om krigföring och ni är vapnet.

Soros ger 52 miljoner dollar för att påverka USA-valet

USAFinansmiljardären George Soros, 89, skänker rekordsumman 52 miljoner dollar, motsvarande nästan en halv miljard svenska kronor, till verksamheter knutna till Demokratiska partiet inför presidentvalet. Samtidigt stöder Soros även kampanjer för poströstning, något som anses gynna Demokraterna och som republikaner fruktar kommer att leda till omfattande valfusk, samt kampanjer för att få fler icke-vita väljare till valurnorna vilket även det gynnar Demokraterna.

Centralbankschef kräver ”riktigt hård” nedstängning – Trump vill lätta upp

USAFederal Reserves ledamot Neel Kashkari vill att USA inför ”en riktigt hård nedstängning” i fyra till sex veckor. Detta för att ”rädda ekonomin”. President Donald Trump gick redan följande dag ut med beskedet att en nedstängning ”gör mer skada än nytta”. Amerikanska företag och samhället har drabbats hårt med över 14 miljoner nya arbetslösa sedan epidemins utbrott.

Lukasjenko återvald till Vitrysslands president – vägval Bryssel eller Moskva väntar

UTRIKESDen 9 augusti hölls det presidentval i Vitryssland (Belarus). Enligt officiella siffror från landets valkommission har Aleksandr Lukasjenko återvalts med 81 procent av rösterna bakom sig. Så kallade människorättsorganisationer i väst samt oppositionen i Vitryssland betraktar dock valet som riggat.

Medias narrativ om George Floyds död imploderar efter att polisens film läckt

UTRIKESBilder av George Floyds gripande har läckt till en brittisk dagstidning och fick mer än 2 miljoner visningar på YouTube på bara en dag – och de flesta av kommentarerna fördömer mediernas lögner om det påstådda polisvåldet mot en svart man.

Svarta amerikaner vill att polisen upprätthåller en lokal närvaro

UTRIKESEn ny undersökning från det amerikanska opinionsinstitutet Gallup visar att på frågan om de vill att polisen skall spendera mer tid, samma tid eller mindre tid än de för närvarande gör i deras område, vill de flesta svarta amerikaner – 61 procent – att polisens närvaro förblir densamma. Detta kan jämföras med att 67 procent av alla myndiga amerikaner föredrar status quo, med 71 procent för vita amerikaner.

Universitet stämplar korrekt grammatik som rasism

USAInstitutionen för det engelska språket vid Rutgers University i den amerikanska delstaten New Jersey har nu slagit fast att användning av korrekt grammatik är en dold form av rasism, eftersom studenter med utländsk eller icke-vit bakgrund missgynnas. Kritiker menar tvärtom att sådana sänkta krav helt enkelt är ett utslag av de låga förväntningarnas rasism.

Autism sex gånger vanligare hos transsexuella

UTRIKESEnligt en omfattande studie från forskare i Storbritannien är autism sex gånger vanligare hos transsexuella individer än hos heterosexuella. Transsexuella har även oftare mentala sjukdomar än heterosexuella visar studien.

Halv delstat blir indianskt territorium

USAHögsta domstolen i USA beslutade den 9 juli att hälften av delstaten Oklahoma ska klassificeras som indianskt territorium med egen lagstiftning. Fallet rörde egentligen en överklagad våldtäktsdom, men får nu omfattande konsekvenser. Kritiker befarar att beslutet kan leda till ett administrativt kaos inom polis- och rättsväsende. Ytan som nu får status som indianskt territorium motsvarar ungefär Götaland i Sverige och bebos av 1,8 miljoner människor, varav endast 15 procent är indianer.

Gå till arkivet

Send this to a friend