Mellanöstern åt MENA-folket – Sverige åt svenskarna!

Den ena staten efter den andra i Mellanöstern har under senare år förvandlats till kaos av primitiva krafter. Samtidigt har miljontals unga, friska och relativt välutbildade människor därifrån sökt sig till Europa och Sverige. Att genom svensk invandringspolitik understödja en sådan utveckling är naturligtvis helt absurt. Istället borde politikens mål vara att genom hjälp-till-självhjälp underlätta för dessa att återskapa fungerande samhällen i sina respektive hemländer.

De Politiskt Korrektas motivering och försvar av den förda massinvandringspolitiken grundas på deras egen definition av ”godhet”. Säkert stöds politiken av många välmenande och naiva svenskar i tron att detta är ett bra sätt att hjälpa mindre lyckligt lottade människor ute i världen. Vad gäller politikerna själva på högre nivåer liksom det Politiskt Korrekta media-etablissemanget – vars agerande sannolikt inte kan förklaras av extremt låg IQ – så handlar det om helt andra motiv; Här är det behovet av en godhetsgloria och/eller personlig karriärsträvan, det vill säga hyckleri, som ligger bakom de officiella ståndpunkterna och agerandet.

Konsekvensen av svensk invandringspolitik blir förlängning och eskalerande av konflikterna i MENA-länderna. Ett ironiskt komplement till USA och NATO:s geopolitiskt och ekonomiskt betingade interveneringar, de kanske mest fatala och våldsframkallande företeelserna i världspolitiken. Kvar i MENA-regionen (MEllanöstern och NordAfrika) finns framförallt de primitiva och destruktiva krafter som relativt obehindrat förpassar länderna århundraden tillbaka genom ödeläggelse av samhällsfunktioner och kultur. Samt svaga populationer som barn, kvinnor, åldringar och sjuka. De vars resursstarka landsmän nu prioriterar sitt personliga välbefinnande i Sverige och Europa.

Det absurda myntet ”svensk invandringspolitik” har därtill två sidor; Samtidigt som vi gör andra länder och folk en stor otjänst, åsamkas Sverige och det svenska folket skador som ter sig i det närmaste irreparabla. Trots den uppenbara avsaknaden av arbetstillfällen importeras varje år hundratusentals människor som ”arbetskraft”. De senare kan i bästa fall och till en blygsam andel utgöra ett produktivt och skattebetalande inslag efter 5-10 år. Då medför detta dessutom oundvikligen undanträngningseffekter och arbetslöshet för etniska svenskar, genom den positiva särbehandlingen av utifrån-kommande.

Kostnaden för den skapade ”invandringsindustrin” – mottagande, integrationsåtgärder, sjuk- och kriminalvård, etc – kan beräknas till hundratals miljarder kronor per år. Pengar som istället kunde användas till att upprätthålla välfärden för svenska folket och ett tryggt Sverige. Vårt land hade därmed kunnat bibehålla sin status som förebild för omvärlden och vår ekonomi hade då också kunnat möjliggöra en betydande hjälp-till-självhjälp via UNHCR och andra biståndsorganisationer.

Självklart kunde Sverige också ha ett fortsatt berikande kulturutbyte med andra länder och folk, inklusive den begränsade invandring av konstruktiva personer som Sverige haft under de många år då vårt lands positiva utveckling framskred. En politik som med andra ord inte stänger eller isolerar Sverige, utan tvärtom upprätthåller en öppen relation till omvärlden.

Därför kan appellen ställas mycket kort och enkel:

– Syrien åt syrierna, Mellanöstern åt MENA-folket – Sverige åt svenskarna!

Dela artikeln

Materialet är upphovsrättsskyddat. Du har tillstånd att citera fritt ur artiklarna förutsatt att källa (www.nyatider.se) anges. Foton får inte återanvändas utan Nya Tiders tillstånd.

Relaterat

Bankernas rekordvinster och utdelningar skapar debatt

Bankernas rekordvinster och utdelningar skapar debatt

🟠 EKONOMI När 2023 nu summerats i bankernas bokslutskommunikéer inför årsredovisningarna, kan man konstatera att året blev en formidabel vinstkaskad – trots Sveriges allt mer trasiga ekonomi. De flesta stora affärsbankerna, med externa ägare, planerar att dela ut 40-60 procent av vinsten till aktieägarna. Att ägarna får utdelning när företagen går med vinst är inget problem, det är aktiebolagens uppgift att tjäna pengar till sina ägare. Problemet med storbankernas vinstutdelning ligger på ett annat plan, eftersom ägarnas risk har minimerats med hjälp av statens garantier. Men det finns banker som fungerar helt annorlunda.

Läs även:

Europas lantbrukares ihärdiga protester mot EU

Europas lantbrukares ihärdiga protester mot EU

🟠 KRÖNIKA Under december 2023 pågick intensiva sittningar i Europeiska parlamentet. Över 200 traktat skulle omförhandlas och många av dessa berörde medlemsländernas jordbruk. Resultaten blev kända när upprörda jordbrukare från Frankrike i väst till Litauen i öst körde ut på vägar och gator med sina traktorer prydda med protestskyltar.

Bokslut Greta

Bokslut Greta

🟠 KRÖNIKA Vad händer när liten blir stor och inte längre omhuldas av barnvänlig omsorg och speciella hänsyn? Det är något som klimataktivisten Greta Thunberg nu får erfara. Som myndig åtnjuter Greta Thunberg inte längre den upphöjda position hon tidigare hade och från olika håll börjar det nu komma kritik.

Intressegrupper och deras konspirationer

🟠 LEDARE Muslimer, globalister, EU-byråkrater … I nummer två berör vi i olika artiklar olika maktgrupper i världen som verkar för att främja sina intressen. Ibland sammanfaller dessa intressen, ibland går de emot varandra, men det finns knappast en enda konspiration. Det vi kan veta med säkerhet är att de struntar helt i vanliga människor och går bokstavligen över lik för att nå sina mål – hur mycket de än kallar sig filantroper.

Nyhetsdygnet

Senaste numret

Nya Tider är den enda tidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Tidningen utkommer med en nätutgåva två gånger i veckan och ett magasin varannan vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör

Woke: dårhuset som samhällsmodell

🟠 BOKRECENSION Joanna Williams är brittisk författare och journalist, samt direktör för tankesmedjan Cieo. Hon har tidigare skrivit om feminism och om fördumningen av universiteten, och i den nya boken Så vann woke gör hon en kritisk analys av wokerörelsen, med fokus på denna i sitt eget hemland och i USA. Stilen är välformulerad, saklig och resonerande, men genom den lugna akademiska ytan lyser ett starkt engagemang mot denna den senaste av kulturradikalismens skapelser.

Thierry Baudet: Därför behövs en fundamental opposition

🟠 Enligt Forum voor Democraties partiledare Thierry Baudet har partiet intagit en roll som ”fundamental opposition”. Detta genom att inte godkänna själva premisserna i de frågor som de andra partierna debatterar med varandra. Han tar upp invandringen, covid, klimatet, jordbruket, Ukraina och EU som konkreta exempel. ”I alla dessa frågor har vi en mycket mer fundamental inställning. Det är därför vårt parti är i en marginaliserad position, därför att det är den röda linjen som du inte får passera”, säger han till Nya Tider. Nu vill han ge fler rörelser den ”intellektuella ammunition” som krävs för att kunna argumentera för en radikalt annorlunda linje.

“Bönderna är rädda för Arla”

🟠 Nu går en av Sveriges största mjölkgårdar i konkurs. En av Sveriges största mjölkgårdar läggs ned efter en konflikt med Arla, och den drabbade bonden är inte ensam. Nya Tider har talat med drabbade (infälld bild) och med Claes Jonsson, ordförande för Sveriges Mjölkbönder (stor bilden). Alla vittnar om en ”tystnadskultur” där Arla har vänt sig emot sina egna för att uppfylla politiskt korrekta krav och där Arlas medlemmar inte vågar uttala sig, vare sig internt eller offentligt.

Satsa på ett eget örtapotek i år!

🟠 Nu har vi vintern bakom oss och våren har redan deklarerat sin ankomst. Redan lyser de små snödropparna bland löv och snö. Det är nu det frusna börjar få liv igen. Snart kan vi se de första små nässelskotten titta fram. Och nu kan vi börja så våra frön, visserligen inomhus än så länge, men bara känslan av att det är på gång är fantastisk. Man blir glad bara av att titta på de färgsprakande fröpåsarna.

Logga in på ditt konto

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.