Skip to Content

Frankrikes expresident Sarkozy hotas av fängelse. Foto: Wikipedia/Cheep88
NOTIS

Sarkozy ställs inför rätta

Digital utgåva

Frankrikes tidigare president Nicolas Sarkozys senaste överklagande kring åtalet om maktmissbruk och korruption misslyckades, han kommer nu att ställas inför rätta för dessa anklagelser och riskerar fängelsestraff om han döms.

Publicerad: 19 juni, 2019, 22:17

  • Svenska

Läs även

Frankrikes högsta domstol, som tagit ställning till Sarkozys överklagande, beslutade på tisdagen att det trots allt är motiverat med en rättegång mot den franska expresidenten, hans advokat Thierry Herzog samt den tidigare domaren Gilbert Azibert, uppger källor till TT.

Artikeln fortsätter

Denna artikel är en del av den elektroniska utgåvan av Nya Tider. Är du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

There has been an error.

We apologize for any inconvenience, please hit back on your browser or use the search form below.

Gå till arkivet

Send this to a friend