Skip to Content

Ahmed Dahir Mahamoud, 39, vid gripandet. Foto: Polisen
BROTT OCH STRAFF

Somalier våldtog 9-åring – döms till elva års fängelse

Digital utgåva

Pedofilen och återfallsförbrytaren Ahmed Mahamoud, 39, dömdes under måndagen till elva års fängelse för en sadistisk och brutal överfallsvåldtäkt mot en 9-årig svensk flicka i Kimstad i Norrköpings kommun. I polisförhör sade flickan, som under våldtäkten ströps av pedofilen, att: ”Det darrade massor i kroppen. Det kändes som om att jag skulle dö”.

Publicerad: 21 juli, 2020, 14:31

  • Svenska

Läs även

Den somaliske tolken Ahmed Dahir Mahamoud, 39, som tidigare dömts för grovt sexuellt övergrepp mot en 12-årig flicka har nu dömts för ytterligare ett brutalt överfall mot en 9-årig svensk flicka i Kimstad i Norrköpings kommun. Under den synnerligt sadistiska överfallsvåldtäkten knivhotade, slog, ströp och tvingade han flickan att dricka lerigt vatten ur en pöl innan han våldtog henne. Flickan kände så svår dödsångest att hon kissade på sig under angreppet. Nu har Norrköpings tingsrätt dömt pedofilen till 11 års fängelse för synnerligen grov misshandel, människorov, grov våldtäkt mot barn och övergrepp i rättssak. Medan massmedier som Aftonbladet pixlar bilder på pedofilen väljer Nya Tider istället att visa bilder på honom.

Brutal och sadistisk våldtäkt

Polisfoto från förundersökningen som visar brottsplatsen. Foto: Polisen

Det var den 15 april i år som en 9-årig flicka fått lov att gå hem från skolan under förmiddagen och skulle möta upp sin mamma på vägen för att hon skadat sitt finger. På vägen träffade hon på den 179 centimeter långa och storvuxna Ahmed, som frågade var hennes skola låg. När hon pekat ut skolan tog mannen tag i hennes arm och höll för hennes mun med sin hand hårt. Mannen drog därefter in henne i liten buske. Väl där slog han henne med öppen hand i ansiktet och höll en kniv mot hennes hals. Det brutala och oväntade överfallet från somaliern gjorde flickan så rädd att hon kissade på sig. Han väntade tills det inte var några bilar i närheten och släpade henne sedan i benen och på rygg cirka 70 meter över vägen till en skog i närheten. När han släpat in henne i skogen visade han kniven som han hållit mot hennes hals, hotade henne med den och tog av henne kläderna. Därefter smorde han in hela henne med lera, även hennes hår och mellan benen. Han tvingade henne också ta vatten och lera i munnen och ville att hon skulle svälja sörjan. Han tog på sig ett par genomskinliga handskar för att därefter, som flickan sade i polisförhören ”pillade han henne mellan benen”.

Artikeln fortsätter

Denna artikel är en del av den elektroniska utgåvan av Nya Tider. Är du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

  • Dacke

    Det är något som inte stämmer? Svensk medborgare med behov av tolkhjälp? Ja, man kan fråga sig hur en som inte kan svenska kan bli svensk medborgare? Ett medborgaskap skall man förtjäna, inte få genom brevlådan. Lika snabbt som denne pedofil och våldtäktsman fick sitt medborgarskap, lika kvickt bör det kunna dras? Denne skitstövel är medborgare i Somalia, så efter avtjänat fängelsestraff skall han utvisas på livstid! Sedan bör vi ändra rutinerna vad gäller att erhålla svenskt medborgarskap. Den sökande måste visa stora kunskaper i förutom svenska språket, även i geografi, historia, litteratur m.m. När person har klarat proven, garanteras att denne blir en fullvärdig medborgare. Vid grövre, eller upprepade brott dras medborgarskapet in och personen sändes tillbaka till landet denne kom ifrån. Det finns alltid någon näbbgädda som invänder, “svenskar då”? En svensk har bara ett medborgarskap – det svenska.

Kommunpolis kallar 12-åriga Adrianas mördare för ”offer”

”Jag ville väcka känslor”, menar lokalpolisen Martin Lazar, när Nya Tider frågar honom om debattartikeln där han skrev att de som skjuter också är offer. Det var efter dödsskjutningen av 12-åriga Adriana från Norsborg som kommunpolisen skrev en debattartikel i Expressen, där han menar att det gäng som besköt ett annat kriminellt gäng ”ville dämpa sin ångest genom våld och maktspel”.

Afrikan våldtog döttrarna hundratals gånger

BROTT OCH STRAFFDen 45-åriga Sraj Umar Banda från Zambia hyllades som en fantastisk mångkulturell satsning av det statliga gruvbolaget LKAB – men samtidigt begick han hundratals systematiska övergrepp på sina döttrar som bestod av orala, vaginala och anala våldtäkter som började när döttrarna var elva och tolv år gamla. En av dem tvingades att göra två aborter efter att hon blivit gravid. Nu har den afrikanske barnvåldtäktsmannen dömts till det maximala straffet 14 års fängelse.

Pedofilmamman och pojkvännen dömda till fängelse

BROTT OCH STRAFFDe två pedofilerna Carita Löf, 25, och Christian Ambjörnsson, 30, har dömts till fängelse för ett stort antal grova våldtäkter som Carita begått på sina unga söner på anstiftan av Christian. Carita döms till tio års fängelse och Christian till sex och ett halvt års fängelse av Eksjö tingsrätt för en stor mängd brott. Nya Tider har tittat närmare på domen och gått igenom fallet.

Våldtog barn 600 gånger – slipper utvisning

BROTT OCH STRAFFI maj dömdes invandraren Bekim Dzelili av tingsrätten, för flera fall av grov våldtäkt mot barn, grovt sexuellt övergrepp mot barn, misshandel och olaga hot till 13 års fängelse och utvisning på livstid. Offret var hans sambos dotter och den sadistiska pedofilen började våldta flickan när hon var tio år. Han våldtog därefter flickan flera gånger i veckan under tre års tid och upp till 600 gånger. Men nu sänker hovrätten fängelsestraffet med ett år och upphäver utvisningen – mannen får vara kvar i Sverige eftersom han har ”svag anknytning till hemlandet”.

Ahmed Tishko döms till livstids fängelse

BROTT OCH STRAFFRedan den 17 juni fälldes Ahmed Tishko, den 23-åriga kurdiska asylmigranten, av Uddevalla tingsrätt för det brutala styckmordet på den 17-åriga svenska flickan Wilma Andersson. Man avvaktade dock resultatet av en rättspsykiatrisk undersökning för att kunna avkunna domen. Nu har resultatet inkommit och Ahmed döms till livstids fängelse.

Livstids fängelse och utvisning för utländsk S-politiker

BROTT OCH STRAFFDen socialdemokratiske kommunpolitikern och iranske medborgaren Ashkan Ekman Ekhtiari, 43, har dömts till livstids fängelse och utvisning för det kallblodiga mordet på sin fru i Sollefteå.

Barndomsvänner dömda för bombdåd mot danska skatteverket

BROTT OCH STRAFFDet är ännu inte klarlagt varför två unga män från Sverige sprängde en bomb vid det danska Skatteverket i Köpenhamn i augusti förra året.

Pedofil återfallsförbrytare döms till fängelse

BROTT OCH STRAFFDen pedofile återfallsförbrytaren Patric Arvidsson, 52, friades i tingsrätten för systematiska och brutala våldtäkter mot en åttaårig flicka. Men hovrätten rev upp den friande domen och han blev istället dömd till fängelse för grov våldtäkt mot barn och grovt sexuellt övergrepp mot barn.

Gå till arkivet

Send this to a friend