Skip to Content

Ahmed Dahir Mahamoud, 39, vid gripandet. Foto: Polisen
BROTT OCH STRAFF

Somalier våldtog 9-åring – döms till elva års fängelse

Digital utgåva

Pedofilen och återfallsförbrytaren Ahmed Mahamoud, 39, dömdes under måndagen till elva års fängelse för en sadistisk och brutal överfallsvåldtäkt mot en 9-årig svensk flicka i Kimstad i Norrköpings kommun. I polisförhör sade flickan, som under våldtäkten ströps av pedofilen, att: ”Det darrade massor i kroppen. Det kändes som om att jag skulle dö”.

Publicerad: 21 juli, 2020, 14:31

  • Svenska

Läs även

Den somaliske tolken Ahmed Dahir Mahamoud, 39, som tidigare dömts för grovt sexuellt övergrepp mot en 12-årig flicka har nu dömts för ytterligare ett brutalt överfall mot en 9-årig svensk flicka i Kimstad i Norrköpings kommun. Under den synnerligt sadistiska överfallsvåldtäkten knivhotade, slog, ströp och tvingade han flickan att dricka lerigt vatten ur en pöl innan han våldtog henne. Flickan kände så svår dödsångest att hon kissade på sig under angreppet. Nu har Norrköpings tingsrätt dömt pedofilen till 11 års fängelse för synnerligen grov misshandel, människorov, grov våldtäkt mot barn och övergrepp i rättssak. Medan massmedier som Aftonbladet pixlar bilder på pedofilen väljer Nya Tider istället att visa bilder på honom.

Brutal och sadistisk våldtäkt

Polisfoto från förundersökningen som visar brottsplatsen. Foto: Polisen

Det var den 15 april i år som en 9-årig flicka fått lov att gå hem från skolan under förmiddagen och skulle möta upp sin mamma på vägen för att hon skadat sitt finger. På vägen träffade hon på den 179 centimeter långa och storvuxna Ahmed, som frågade var hennes skola låg. När hon pekat ut skolan tog mannen tag i hennes arm och höll för hennes mun med sin hand hårt. Mannen drog därefter in henne i liten buske. Väl där slog han henne med öppen hand i ansiktet och höll en kniv mot hennes hals. Det brutala och oväntade överfallet från somaliern gjorde flickan så rädd att hon kissade på sig. Han väntade tills det inte var några bilar i närheten och släpade henne sedan i benen och på rygg cirka 70 meter över vägen till en skog i närheten. När han släpat in henne i skogen visade han kniven som han hållit mot hennes hals, hotade henne med den och tog av henne kläderna. Därefter smorde han in hela henne med lera, även hennes hår och mellan benen. Han tvingade henne också ta vatten och lera i munnen och ville att hon skulle svälja sörjan. Han tog på sig ett par genomskinliga handskar för att därefter, som flickan sade i polisförhören ”pillade han henne mellan benen”.

Artikeln fortsätter

Denna artikel är en del av den elektroniska utgåvan av Nya Tider. Är du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

Pedofilen våldtog sitt offer över 800 gånger – ingen stoppade det

BROTT OCH STRAFFEn manipulativ pedofil, Peter Jangefur, 42, kunde under fyra års tid genomföra mer än 800 orala, vaginala och anala våldtäkter på en ung flicka som bara var elva år när övergreppen började. Nu har pedofilen dömts till ett, med svenska mått mätt, långt fängelsestraff på tolv år.

Somalier dömd till kort fängelsestraff för våldtäktsförsök mot äldre svensk kvinna

BROTT OCH STRAFFEn kvinna i övre 70-årsåldern från Sölvesborg utsattes julen 2019 för ett brutalt våldtäktsförsök av en ung somalier som sa att han skulle ”knulla henne” och dessutom hotade att kasta henne i vattnet ifall hon inte slutade skrika. Strax innan påsk föll domen, vilket resulterade i ett år och åtta månaders fängelse. Däremot slipper somaliern utvisning eftersom han förutom sitt somaliska medborgarskap också är svensk medborgare, säger ansvarig åklagare till Nya Tider.

Seriekriminell barnvåldtäktsman slipper utvisning

BROTT OCH STRAFFDen 21-årige ”flyktingen” Dlovan Jamal har dömts av Lunds tingsrätt till två års fängelse för att ha våldtagit en 14-årig flicka på en bänk i centrala Lund. Men tack vare att Migrationsverket ännu inte utrett en anmälan om att han ljugit vid sin asylansökan – trots att de haft ett helt år på sig – slipper han dock undan den utvisning som åklagaren yrkade på.

Kända skådespelaren dömd till långt fängelsestraff

BROTT OCH STRAFFDen kända skådespelaren som varit med i TV-serier och arbetat på Dramaten, Joaquin Rustan Nabi Olsson, 46, har nu dömts till fängelse i 15 år och åtta månader för att ha groomat och övertygat en minderårig flicka att ha sex med honom i USA. Svenska medier döljer fortfarande identiteten på pedofilen – trots att han erkänt sina brott.

Hovrätten sänker straff för tortyrrånare

BROTT OCH STRAFFUnder en hel natt, i nio skräckfyllda timmar, misshandlade, hotade, våldtog och torterade två invandrarmän två unga svenska pojkar på en kyrkogård i Solna. I tingsrätten dömdes Mohamed-Amin El Hani, 18 och Ali Jahani Asl, 21, till fängelsestraff för den bestialiska tortyren av de svenska pojkarna som fruktade för sina liv. Tingsrättens dom överklagades och nu har domen i Svea Hovrätt kommit: Medan Mohameds straff på nio års fängelse kvarstår får Ali ett sänkt straff från fem och ett halvt år till fem års fängelse.

Vad hände med filmregissören Ulf Malmros?

BROTT OCH STRAFFEfter en dom i Svea hovrätt den 24 mars har filmregissören Ulf Malmros nu fått upprättelse, efter att ha blivit förtalad på nätet. Hans liv ligger dock i spillror. Nya Tider var på plats i hovrätten.

Karl Hedin frias från alla misstankar

BROTTSkogsägaren Karl Hedin friades vid Västmanlands tingsrätt i dag från misstankarna om jaktbrott och förberedelse till grovt jaktbrott. Även de tre medåtalade frias helt.

FBI-efterlyste Björn Sundin dömd till fängelse – i Sverige

Björn Sundin har varit efterlyst av amerikanska FBI sedan 2010 för grova databedrägerier som gett intäkter på 1,4 miljarder kronor. Enligt en dom från Helsingborgs tingsrätt har den internationellt efterspanade svensken nu dömts till sex månaders fängelse efter att ha beställt 1 500 narkotikaklassade tabletter från utlandet och haft ytterligare tusentals tabletter i hemmet.

Gå till arkivet

Send this to a friend