Skip to Content

Ahmed Dahir Mahamoud, 39, vid gripandet. Foto: Polisen
BROTT OCH STRAFF

Somalier våldtog 9-åring – döms till elva års fängelse

Digital utgåva

Pedofilen och återfallsförbrytaren Ahmed Mahamoud, 39, dömdes under måndagen till elva års fängelse för en sadistisk och brutal överfallsvåldtäkt mot en 9-årig svensk flicka i Kimstad i Norrköpings kommun. I polisförhör sade flickan, som under våldtäkten ströps av pedofilen, att: ”Det darrade massor i kroppen. Det kändes som om att jag skulle dö”.

Publicerad: 21 juli, 2020, 14:31

  • Svenska

Läs även

Den somaliske tolken Ahmed Dahir Mahamoud, 39, som tidigare dömts för grovt sexuellt övergrepp mot en 12-årig flicka har nu dömts för ytterligare ett brutalt överfall mot en 9-årig svensk flicka i Kimstad i Norrköpings kommun. Under den synnerligt sadistiska överfallsvåldtäkten knivhotade, slog, ströp och tvingade han flickan att dricka lerigt vatten ur en pöl innan han våldtog henne. Flickan kände så svår dödsångest att hon kissade på sig under angreppet. Nu har Norrköpings tingsrätt dömt pedofilen till 11 års fängelse för synnerligen grov misshandel, människorov, grov våldtäkt mot barn och övergrepp i rättssak. Medan massmedier som Aftonbladet pixlar bilder på pedofilen väljer Nya Tider istället att visa bilder på honom.

Brutal och sadistisk våldtäkt

Polisfoto från förundersökningen som visar brottsplatsen. Foto: Polisen

Det var den 15 april i år som en 9-årig flicka fått lov att gå hem från skolan under förmiddagen och skulle möta upp sin mamma på vägen för att hon skadat sitt finger. På vägen träffade hon på den 179 centimeter långa och storvuxna Ahmed, som frågade var hennes skola låg. När hon pekat ut skolan tog mannen tag i hennes arm och höll för hennes mun med sin hand hårt. Mannen drog därefter in henne i liten buske. Väl där slog han henne med öppen hand i ansiktet och höll en kniv mot hennes hals. Det brutala och oväntade överfallet från somaliern gjorde flickan så rädd att hon kissade på sig. Han väntade tills det inte var några bilar i närheten och släpade henne sedan i benen och på rygg cirka 70 meter över vägen till en skog i närheten. När han släpat in henne i skogen visade han kniven som han hållit mot hennes hals, hotade henne med den och tog av henne kläderna. Därefter smorde han in hela henne med lera, även hennes hår och mellan benen. Han tvingade henne också ta vatten och lera i munnen och ville att hon skulle svälja sörjan. Han tog på sig ett par genomskinliga handskar för att därefter, som flickan sade i polisförhören ”pillade han henne mellan benen”.

Artikeln fortsätter

Denna artikel är en del av den elektroniska utgåvan av Nya Tider. Är du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

  • Dacke

    Det är något som inte stämmer? Svensk medborgare med behov av tolkhjälp? Ja, man kan fråga sig hur en som inte kan svenska kan bli svensk medborgare? Ett medborgaskap skall man förtjäna, inte få genom brevlådan. Lika snabbt som denne pedofil och våldtäktsman fick sitt medborgarskap, lika kvickt bör det kunna dras? Denne skitstövel är medborgare i Somalia, så efter avtjänat fängelsestraff skall han utvisas på livstid! Sedan bör vi ändra rutinerna vad gäller att erhålla svenskt medborgarskap. Den sökande måste visa stora kunskaper i förutom svenska språket, även i geografi, historia, litteratur m.m. När person har klarat proven, garanteras att denne blir en fullvärdig medborgare. Vid grövre, eller upprepade brott dras medborgarskapet in och personen sändes tillbaka till landet denne kom ifrån. Det finns alltid någon näbbgädda som invänder, “svenskar då”? En svensk har bara ett medborgarskap – det svenska.

Muslimskt par dömda för barnporr och tidelag – penetrerade höns så att de dog

BROTT OCH STRAFFDen 37-åriga Rehan Baig dömdes till tre års fängelse av Bradford Crown Court i Storbritannien för innehav av barnpornografi, droginnehav, djurplågeri och tidelag. Han hade tillsammans med sin fru tidelag med höns och en hund. Hönsen dog till följd av de skador som de utsattes för under de depraverade sexakterna. Samtidigt som Rehan utsatte hönsen för övergreppen filmade och hejade frun på honom.

Nya Tider avslöjar: “Antirasistisk” komiker åtalas för grovt förtal – hängde ut kriminell invandrare

Komikern Martin Soneby, som medverkat i Parlamentet på TV4 och Roast på Berns på Kanal 5, har profilerat sig på twitter med hätska utfall mot Sverigedemokraterna och Alternativ för Sverige. Rasistanklagelserna haglar från Soneby mot invandringskritiker på den sociala medieplattformen. Nu kan Nya Tider avslöja att Martin Soneby åtalas för grovt förtal, efter att ha hängt ut en kriminell invandrare i en tweet. ”Tro inte att du kan smita undan”, skrev han och publicerade invandrarens personuppgifter. Den misshandelsdömde invandraren polisanmälde den politiskt korrekte komikern, som kommer att försvaras av flyktingaktivisten och advokaten Viktor Banke under rättegången onsdag den 21 oktober.

Mördade Tommie Lindh – döms till livstids fängelse

BROTT OCH STRAFFTommie Lindhs mördare, sudanesen Abubaker Mohamad Awad, 23, döms av tingsrätten för mord, försök till grov misshandel, grov våldtäkt, våldtäkt och grovt olaga hot till livstids fängelse. Den 19-åriga Tommie Lindh mördades med upprepade knivhugg innan afrikanen under mordhot våldtog en ung kvinna som han redan våldtagit tidigare.

Afrikan döms för rån mot 22 offer

BROTT OCH STRAFFDen 21 årige Toma-Nzinga Mukoko, medborgare i Kongo, har dömts av Stockholm tingsrätt till fyra år och sex månaders fängelse efter att systematiskt rånat 22 olika ungdomar i Stockholm under ett halvårs tid. Genom hot om våld och att han var beväpnad rånade han nästan uteslutande svenska pojkar på framförallt iPhones.

Ännu en svensk flicka våldtagen av gymnasielags-afghan

BROTT OCH STRAFFShams Wafa skulle ha utvisats 2018 men fick stanna i landet genom regeringens kontroversiella gymnasielag. Nu döms han för att ha våldtagit en svensk 13-åring vid upprepade tillfällen.

Syrier försökte begå sexuellt övergrepp på barn – fick mycket milt straff

BROTT OCH STRAFFDen syriska medborgaren Hasan Haj Mahou, 36, slapp undan med ett extremt milt straff efter att ha rövat bort en ung flicka för att begå ett sexuellt övergrepp eller våldta henne. Flickan skrek dock högt och lyckades ta sig ifrån Hasan som kunde gripas av polis kort därefter. Men Hasan, som åtalades för flera brott, fick ett ovanligt milt straff – bara 40 timmars samhällstjänst.

Homosexuell DJ dömd för barnvåldtäkt

BROTT OCH STRAFFEn känd DJ och festarrangör i Stockholm döms till två och ett halvt års fängelse för att ha våldtagit en 14-årig pojke analt. Medan flera tidningar väljer att skydda hans identitet och enbart kalla honom för ”festfixaren” kan Nya Tider avslöja att det rör sig om den 51-årige ”Damien Eie”, vars riktiga namn är Aegir Sigurbjörn Jonsson.

Mordet på Tommie Lindh: Åklagaren och systempressen blåljög

BROTT OCH STRAFFMordet på 19-årige Tommie Lindh fick stor uppmärksamhet i maj då hans kamrater berättade att han dödats då han försökt hindra en afrikan från att våldta en väninna till honom. Uppgifterna fick spridning i alternativa medier, men dementerades av systemmedierna och kammaråklagare Stina Sjöqvist. Nu när hon väckt åtal mot mördaren står det klart att Sjöqvist ljög rakt ut.

Gå till arkivet

Send this to a friend