Skip to Content

Rättscentrum Göteborg med kontor, Göteborgs tingsrätt och häkte, sett från Lilla Stampgatan över Ullevigatan. Foto: Wikipedia/Historiker
BROTT OCH STRAFF

Tunisier dömd till fängelse och utvisning för våldtäkt

Digital utgåva

Den 41-årige mannen skulle hjälpa en kvinnlig kollega med sovplats över natten efter att hon besökt en födelsedagsfest och firat. Men istället för att ta hand om den kraftigt berusade kvinnan passade han istället på att våldta henne analt och filma sitt brott. Nu har mannen, som är tunisisk medborgare, dömts av Göteborgs Tingsrätt till två års fängelse och utvisning. Men efter tio år är våldtäktsmannen välkommen tillbaka till Sverige.

Publicerad: 5 februari, 2020, 20:58

  • Svenska

Läs även

Det var den 23 november som en ung kvinna bett en arbetskollega om en sovplats i Frölunda i Göteborg eftersom hon inte skulle kunna ta sig hem till Trollhättan efter att ha firat en födelsedag till en bekant under kvällen. Hennes kollega, den 41-åriga tunisiska medborgaren Mounir Ben Salem, gav henne en sovplats under natten men efter att ha tagit hand om den kraftigt berusade kvinnan gav han sig på henne och våldtog henne analt. Nu har Salem dömts av Göteborgs tingsrätt till fängelse i två år och utvisning för våldtäkten av den utslagna kvinnan.

Våldtar kraftigt berusad kvinna – filmar våldtäkten

Kvinnan har berättat att hon under födelsedagsfesten konsumerade en större mängd alkohol och blev kraftigt berusad. Så pass att hon hade svårt att ringa upp Salem utan att få hjälp av två unga flickor hon träffade utanför en nattklubb hon besökt. Därefter har hon minnesluckor men kommer ihåg att Salem hjälpte henne in i en hiss och in till en lägenhet. Hon mindes även att hon spydde ett flertal gånger i en metallhink som han ställt fram sidan om sängen.

Under tiden som hon ligger kraftigt berusad i sängen börjar Salem att ta av hennes trosor och hon frågade honom: ”Varför får jag inte ha mina trosor på mig?” och ”Varför åkte de ner?”.

Artikeln fortsätter

Denna artikel är en del av den elektroniska utgåvan av Nya Tider. Är du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

  • RL, Vallentuna

    Tja …delvis ansvariga är regimens hantlangare som gett en kriminell Tunisier rätt att bo i vårt land.
    Om man skall vara hygglig så kan det nog vara så att en tunisier har en helt annan uppfattning om relationer..en ensam berusad kvinna som inbjuder en man att sova kan nog missuppfattas som en ” fallen kvinna ” .
    Så här går det när man blandar inkompatibla kulturer.
    Kvinnan är givetvis en batikhäxeaktivist eftersom hon umgås med tunisiern. Tja ..en lärdom för kvinnan.

Svenskfödd arab som anser sig vara iranier dömd för ofredande mot AfS-möte

Under sin valturné 2018 drabbades uppstickarpartiet Alternativ för Sverige (AfS) av en rad trakasserier och angrepp från invandrare och vänsterextremister. Ett av trakasserierna fick sin upplösning då Ali Al-Hadad, 19, nyligen dömdes till dagsböter för ofredande.

Manchesterbombarens bror skyldig till 22 mord

BROTT OCH STRAFFHashem Abedi, 22, brodern till självmordsbombaren Salman Abedi som sprängde sig själv i Manchester Arena 2017 och dödade 22 människor samt skadade 264, har funnits medskyldig för delaktighet i den blodiga islamistiska terrorattacken.

Nya Tider på plats i Attunda tingsrätt: Lärarinna begick övergrepp mot tioårig pojke

BROTT OCH STRAFFEn kvinnlig lärare på en skola norr om Stockholm har dömts för sexuellt ofredande mot en pojke i mellanstadiet. Övergreppen pågick under en lång tid.

Invandrade förnedringsrånare dömda

BROTT OCH STRAFFDe två afrikanska invandrare som låg bakom det uppmärksammade förnedringsrånet av en svensk tonåring där gärningsmännen misshandlade, tvingade offret att klä av sig och urinerade på honom under förnedrande utrop om att han var en ”svennejävel” har nu dömts. Straffet blev ungdomsvård.

69-årig kvinna döms för kommentar om somalier

BROTT OCH STRAFFSvea hovrätt dömer en kvinnlig pensionär att betala 12 000 kronor i böter för att hon skrivit att somalier hatar kvinnor. Åsiktsbrottet begicks i samband med en artikel om en somalier som dömts för våldtäkt och inte blev utvisad.

Våldtog barn på HVB-boende – slipper fängelse

BROTT OCH STRAFFDen 19-åriga Omar, med medborgarskap i Syrien och Sverige, dömdes av Göteborgs tingsrätt för att ha våldtagit en 14-årig flicka på HVB-boendet de båda var inskrivna på. Eftersom han redan hade dömts till ungdomsvård och behandling på HVB-hemmet för andra brott menar tingsrätten att han skall slippa fängelse. I praktiken innebär det att han slipper straff för våldtäkten av flickan.

Våldtog styvdottern – slipper utvisning

BROTT OCH STRAFFStyvpappan upptäckte att styvdottern träffade en pojke och genomförde då en ”oskuldskontroll” på flickan. Därefter gav han henne valet att gå med på att ha sex med honom eller riskera att tvingas lämna familjen. Efter hotet våldtog han styvdottern två gånger. Nu har han dömts till tre års fängelse – men åklagaren yrkade aldrig på utvisning trots att styvpappan inte är svensk medborgare.

Invandrad tvåbarnspappa våldtog 5-åring – blir inte utvisad

BROTT OCH STRAFFDen 39-åriga tvåbarnspappan lurade in en femårig grannflicka i ett sovrum och förgrep sig på henne flera gånger. Efter att polisen kunnat säkra omfattande bevis, inklusive DNA i flickans trosor, dömdes han till två och ett halvt års fängelse av Malmö Tingsrätt. Men trots att mannen är medborgare i Vietnam yrkade den kvinnliga åklagaren aldrig på utvisning för pedofilen.

Gå till arkivet

Send this to a friend