Skip to Content

Haitiern Fritz Pierre avtjänar ett fängelsestraff på Hallanstalten i Södertälje för grovt narkotikabrott och grov misshandel. Han skulle utvisas nästa år, men genom att våldta fängelseprästen får han nu ytterligare tre år i fängelse och har därmed skjutit utvisningen på framtiden. Han har vistats i Sverige sedan 2001, men talar ändå inte svenska. Foto: Wikimedia/ Holger Ellgaard, Interpol
INRIKES

Haitier skulle utvisas – våldtog fängelsepräst och får stanna ytterligare tre år i Sverige

PappersupplaganNya Tider v. 33

Fritz Pierre har dömts för återkommande brottslighet i Sverige och avtjänar för tillfället ett fängelsestraff för grov narkotikasmuggling och grov misshandel. Efter avtjänat straff skulle han utvisas till sitt hemland Haiti, ett av världens mest dysfunktionella länder – men nu förlängs vistelsen i Sverige. Han döms till ytterligare tre års fängelse efter att ha tvingat en fängelsepräst till oralsex.

Publicerad: 14 augusti, 2019, 15:21

 • Svenska

Läs även

Domen från Södertälje tingsrätt kom den 2 augusti och avsåg en händelse som ägde rum inne på Hall-anstalten i Södertälje på Luciadagen 2018. Under ett samtal med den kvinnliga fängelseprästen har Fritz Pierre tvingat henne till oralsex, vilket enligt domen är att jämställa med våldtäkt.

Inledningsvis nekade Fritz Pierre till att händelsen någonsin ägt rum, men sedan sädesvätska påträffats på prästens kläder valde han istället att hävda att oralsexet varit frivilligt.

”Det var en voodoo-ritual”

Haitiern berättade under rätte­gången att utlösningen inte var sexuell utan att han som voodoo-­pastor gjorde det för att förstärka en önskan som prästen haft om något:

Fritz Pierre har i korthet berättat att han med målsägandens tillåtelse och aktiva medverkan genomförde en voodoo-ritual som målsäganden fick förklarad för sig; Ritualen är inte sexuell men den innehåller att han, som voodoo-pastor, för att förstärka en önskan som målsäganden fått framställa, stoppar in sin penis i hennes mun och har utlösning.

Våldtäkten skedde i december 2018 i ett samtalsrum inne på Hall-anstalten. Foto: petterssonsblogg

Artikeln fortsätter

Hela artikeln finns i pappersupplagan. Är du prenumerant kan du även logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • Knutkalas

  tänk vilken tur att vi får behåll pensionsräddaren i 3 år till

  • ann

   Och när tre år har gått så våldtar han väl en manlig vakt analt och så blir han kvar några år till!!??

 • Dacke

  Det är inte utan att det lyser igenom att det är Svenska kyrkans nya syn på olika ”världsåskådningar” som ter sig i minst sagt olika varianter?
  Fritz Pierre menar att prästen ställde upp frivilligt? Ja, man kan undra varför inte prästen protesterade och skrek på vakterna? Fritz Pierre talar säkert sanning, ”att han med målsägandens tillåtelse och aktiva medverkan genomförde en voodoo-ritual som målsäganden fick förklarad för sig”; Nej! Kanske det förhåller sig så att prästen ville ”lära” sig vad andra kulturer har för ”ritualer”?

 • Kumrif

  Efter tre år kanske denna brottsling kan få svenskt medborgarskap?

 • Trygve Mannes

  Man blir stadig overasket over hvilke mennesker dere slipper inn i Sverige. At dere ikke snart får nok? Hvorfor samler dere ikke en stor gjeng og går inn og tar borgerarrest på hele riksdagen? Det er da på høy tid. De er deres fiender og kommer til fullstendig å ødelegge deres land hvis dere ikke snart griper inn.

 • Realisten

  Av vilken anledning får en Haitier uppehållstillstånd i Sverige helt klart ett grovt lagbrott av invandrarverket som måste ställas till svars !!!!

Google ger sig in på bankkorts-marknaden – får kritik

UTRIKESDen globala IT-jätten Google planerar att lansera ett eget bankkort, både fysiskt och virtuellt. Båda ska kopplas till deras redan existerande betaltjänst Google Pay. För närvarande är det bara möjligt att betala med Google Pay online men inte i butiker. Ett Google Pay Card skulle utvidga användningsområdet väsentligt och inte bara ge it-jätten nya intäkter, utan även nya möjligheter att spionera på och styra sina kunder.

Inflationen mätt i KPIF nere under noll i april – tecken på ökad risk för ekonomiska problem

ANALYSDen 13 maj redovisade SCB inflationsläget i april, med en samlad negativ inflation. Det var visserligen en väntad nedgång på grund av coronavirusets effekter, men många överraskas av kraften i prisutvecklingen. Bilden är dock inte enkel, energipriserna (olja och el) står för huvuddelen av minskningen. Utan energipriserna ligger inflationen på 1,0 procent, betydligt mer beskedligt sett ur ett inflationsmålsperspektiv. Riskerna för en allvarlig ekonomisk kris måste dock anses ha ökat.

Migrationsverket till kommunerna: Ni skall ta emot tusentals kvotflyktingar i höst

INRIKESMottagandet av kvotflyktingar har tillfälligt pausats på grund av coronaviruset. I lokaltidningen Dagens Västervik framgår nu att årets kvot om 5 000 kvotflyktingar ändå skall uppfyllas, enligt Migrationsverket. ”Det innebär att kommunerna i landet skall vara beredda på att ta emot fler kvotflyktingar på kort tid”, skriver lokaltidningen.

Läkare: ”Människor kvävs av vården och media mörkar”

INRIKESLäkare i olika regioner rekommenderas att i vissa fall vid Covid-19 ge morfin till patienter som har svårt att andas – en behandling som hämmar drivet för syreupptagning. Nättidningen Exakt24 har träffat Jon Tallinger, specialist­läkare i allmänmedicin, som begärde tjänstledigt efter att ha vägrat behandla i enlighet med rekommendationerna.

Farage varnad av polis efter att ha filmat plats för stort migrantinflöde

STORBRITANNIENKlockan 22.00 den 4 maj knackade den brittiska polisen på dörren till politikern, numera ledare för Brexitpartiet, Nigel Farages dörr. Skälet var att han samma morgon hade begett sig till Dover vid kusten, där minst 1 000 migranter anlänt hittills i år, för att se och berätta om detta inflöde.

Alla mobiltelefoner kopplas ihop för global kontaktspårning – Flera säkerhets- och integritetsexperter slår nu larm

UTRIKESDe multinationella teknikgiganterna Apple och Google samarbetar nu för att skapa ett massivt övervakningssystem som ska underlätta för världens regeringar med kontaktspårning av sina medborgare. Det ger den tekniska förutsättningen för att alla människor i hela världen ska kunna övervakas och spåras i realtid. Detta görs i folkhälsans namn denna gång, precis som det tidigare gjordes i namn av kriget mot terrorn. Många välkomnar det nu som då av rädsla för en lika skrämmande som oftast osynlig och i mycket okänd fiende.

Haveri och ilska när nyanlända får förtur i Göteborgs skolor

INRIKESNär föräldrar söker plats vid någon av Göteborgs grundskolor sker urvalet enligt ett antal prioriteringsregler. Förtur kan man få beroende på bland annat avstånd till hemmet eller om man har syskon på skolan man sökt, men är man ”nyanländ” så trumfar det allt. I praktiken leder detta till att svenska barn kan få resa långt till en annan stadsdel, då barn som räknas som nyanlända tagit en plats i deras stadsdel. För Nya Tider berättar Jörgen Fogelklou (SD) om hur han redan 2015 varnade föräldrar för att det kunde bli på detta sätt.

3 734 döda i Sverige – hård kritik från före detta statsepidemiolog

HÄLSAMed 30 799 bekräftade fall av coronaviruset SARS-CoV-2 i Sverige, en ökning med 422 fall från gårdagen och 3 734 döda, en ökning med 45 avlidna sedan gårdagen, erkänner Folkhälsomyndigheten samtidigt att man misslyckats med att skydda de äldre efter kritik från den före detta statsepidemiologen Annika Linde som säger att man borde stängt Sverige för en kort tid för att hinna sätta in effektiva motmedel mot viruset.

Gå till arkivet

Send this to a friend