Skip to Content

Haitiern Fritz Pierre avtjänar ett fängelsestraff på Hallanstalten i Södertälje för grovt narkotikabrott och grov misshandel. Han skulle utvisas nästa år, men genom att våldta fängelseprästen får han nu ytterligare tre år i fängelse och har därmed skjutit utvisningen på framtiden. Han har vistats i Sverige sedan 2001, men talar ändå inte svenska. Foto: Wikimedia/ Holger Ellgaard, Interpol
INRIKES

Haitier skulle utvisas – våldtog fängelsepräst och får stanna ytterligare tre år i Sverige

PappersupplaganNya Tider v. 33

Fritz Pierre har dömts för återkommande brottslighet i Sverige och avtjänar för tillfället ett fängelsestraff för grov narkotikasmuggling och grov misshandel. Efter avtjänat straff skulle han utvisas till sitt hemland Haiti, ett av världens mest dysfunktionella länder – men nu förlängs vistelsen i Sverige. Han döms till ytterligare tre års fängelse efter att ha tvingat en fängelsepräst till oralsex.

Publicerad: 14 augusti, 2019, 15:21

 • Svenska

Läs även

Domen från Södertälje tingsrätt kom den 2 augusti och avsåg en händelse som ägde rum inne på Hall-anstalten i Södertälje på Luciadagen 2018. Under ett samtal med den kvinnliga fängelseprästen har Fritz Pierre tvingat henne till oralsex, vilket enligt domen är att jämställa med våldtäkt.

Inledningsvis nekade Fritz Pierre till att händelsen någonsin ägt rum, men sedan sädesvätska påträffats på prästens kläder valde han istället att hävda att oralsexet varit frivilligt.

”Det var en voodoo-ritual”

Haitiern berättade under rätte­gången att utlösningen inte var sexuell utan att han som voodoo-­pastor gjorde det för att förstärka en önskan som prästen haft om något:

Fritz Pierre har i korthet berättat att han med målsägandens tillåtelse och aktiva medverkan genomförde en voodoo-ritual som målsäganden fick förklarad för sig; Ritualen är inte sexuell men den innehåller att han, som voodoo-pastor, för att förstärka en önskan som målsäganden fått framställa, stoppar in sin penis i hennes mun och har utlösning.

Våldtäkten skedde i december 2018 i ett samtalsrum inne på Hall-anstalten. Foto: petterssonsblogg

Artikeln fortsätter

Hela artikeln finns i pappersupplagan. Är du prenumerant kan du även logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • Knutkalas

  tänk vilken tur att vi får behåll pensionsräddaren i 3 år till

  • ann

   Och när tre år har gått så våldtar han väl en manlig vakt analt och så blir han kvar några år till!!??

 • Dacke

  Det är inte utan att det lyser igenom att det är Svenska kyrkans nya syn på olika “världsåskådningar” som ter sig i minst sagt olika varianter?
  Fritz Pierre menar att prästen ställde upp frivilligt? Ja, man kan undra varför inte prästen protesterade och skrek på vakterna? Fritz Pierre talar säkert sanning, “att han med målsägandens tillåtelse och aktiva medverkan genomförde en voodoo-ritual som målsäganden fick förklarad för sig”; Nej! Kanske det förhåller sig så att prästen ville “lära” sig vad andra kulturer har för “ritualer”?

 • Kumrif

  Efter tre år kanske denna brottsling kan få svenskt medborgarskap?

 • Trygve Mannes

  Man blir stadig overasket over hvilke mennesker dere slipper inn i Sverige. At dere ikke snart får nok? Hvorfor samler dere ikke en stor gjeng og går inn og tar borgerarrest på hele riksdagen? Det er da på høy tid. De er deres fiender og kommer til fullstendig å ødelegge deres land hvis dere ikke snart griper inn.

 • Realisten

  Av vilken anledning får en Haitier uppehållstillstånd i Sverige helt klart ett grovt lagbrott av invandrarverket som måste ställas till svars !!!!

Åkesson tar avstånd från Alternativ för Sverige

I ett samtal med Navid Modiri får Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson frågan vad han tycker om Alternativ för Sverige. Åkesson svarar att partiet är bildat av personer som ville föra Sverigedemokraternas ideologiska utgångspunkter i en annan riktning än han själv, och att Alternativ för Sverige drar till sig ”knäppgökar”. Själv menar han att han gärna går i en Prideparad.

Politikfakta raderat efter S-kritik

INRIKESDen mycket populära nyhetssidan Politikfakta blev den 23 september drabbat av det digitala bokbålet då sidan försvann från Facebook utan närmare förklaring. Några dagar senare var kanalen uppe igen, men glädjen för läsarna blev kort och den 13 oktober togs sidan återigen bort.

Staffanstorps polisstation sprängdes – läsarbilder visar att allt är lugnt igen

INRIKESBombdådet mot Staffanstorps polisstation väckte sensation men möttes också av axelryckningar hos många invånare. ”Det är ju så här det är nu för tiden”. Här visar vi bilder från en läsare som tittade till stället dagen efter när reparationerna påbörjats. En elsparkcyklist är efterlyst för pojkstrecket.

TV4 tillskrev Orbán ras-citat – helt okej enligt Granskningsnämnden

TV4 förvanskade ett uttalande från Ungerns premiärminister Viktor Orbán och översatte hans varning att invandring skapar blandade befolkningar som ”hotet från rasblandning”. Nu konstaterar Granskningsnämnden att översättningen var felaktig och osaklig, men vill ändå inte klandra TV4.

”Shariadomaren” dömd för grovt bedrägeri

Den före detta riksdagskandidaten för Centerpartiet och nämndemannen Ebtisam Al Debe, 56, dömdes igår till villkorlig dom för grovt bedrägeri. Muslimen Al Debe blev 2018 känd som ”Shariadomaren”, då hon och en annan muslimsk nämndeman friade en hustrumisshandlare, med motiveringen att han ”kom från en bra familj”.

Extinction Rebellion: Ingen miljörörelse

INRIKESExtinction Rebellion har på kort tid skapat stora rubriker runt om i Europa och fått många inflytelserika anhängare i sin påstådda kamp för att förhindra utrotning av arter genom att verka för kraftiga minskningar av koldioxidutsläppen. En granskning av deras egen propaganda visar dock att klimatpolitik inte hade kunnat förhindra utrotning av de arter de lyfter fram.

Lidingö först ut i Stockholms-regionen med tiggeriförbud

INRIKESNu är det klart att Lidingö stad blir den första kommunen i Stockholmsregionen att införa tiggeriförbud. Det kommer att ske på tio platser i kommunen. Beslutet i fullmäktige fattades med minsta möjliga marginal. Samtidigt visar beslutet att det mullrar inom Moderaterna när det gäller synen på lokala tiggeriförbud.

”Näthatsgranskaren” förföljer pensionärer för pengar

INRIKESTomas Åberg, en misslyckad före detta polis som numera agerar statligt avlönad angivare på nätet, har hittat ett sätt att tjäna ännu mer pengar genom att förfölja pensionärer: Han stämmer gamla och sjuka människor som delat artiklar om honom på skadestånd. Nya Tider har talat med medborgarjournalisten Kjell Böhlin och juristen Ola Bengtsson som tagit på sig uppgiften att avslöja Åberg och försvara hans offer.

Gå till arkivet

Send this to a friend