Skip to Content

Haitiern Fritz Pierre avtjänar ett fängelsestraff på Hallanstalten i Södertälje för grovt narkotikabrott och grov misshandel. Han skulle utvisas nästa år, men genom att våldta fängelseprästen får han nu ytterligare tre år i fängelse och har därmed skjutit utvisningen på framtiden. Han har vistats i Sverige sedan 2001, men talar ändå inte svenska. Foto: Wikimedia/ Holger Ellgaard, Interpol
INRIKES

Haitier skulle utvisas – våldtog fängelsepräst och får stanna ytterligare tre år i Sverige

PappersupplaganNya Tider v. 33

Fritz Pierre har dömts för återkommande brottslighet i Sverige och avtjänar för tillfället ett fängelsestraff för grov narkotikasmuggling och grov misshandel. Efter avtjänat straff skulle han utvisas till sitt hemland Haiti, ett av världens mest dysfunktionella länder – men nu förlängs vistelsen i Sverige. Han döms till ytterligare tre års fängelse efter att ha tvingat en fängelsepräst till oralsex.

Publicerad: 14 augusti, 2019, 15:21

 • Svenska

Läs även

Domen från Södertälje tingsrätt kom den 2 augusti och avsåg en händelse som ägde rum inne på Hall-anstalten i Södertälje på Luciadagen 2018. Under ett samtal med den kvinnliga fängelseprästen har Fritz Pierre tvingat henne till oralsex, vilket enligt domen är att jämställa med våldtäkt.

Inledningsvis nekade Fritz Pierre till att händelsen någonsin ägt rum, men sedan sädesvätska påträffats på prästens kläder valde han istället att hävda att oralsexet varit frivilligt.

”Det var en voodoo-ritual”

Haitiern berättade under rätte­gången att utlösningen inte var sexuell utan att han som voodoo-­pastor gjorde det för att förstärka en önskan som prästen haft om något:

Fritz Pierre har i korthet berättat att han med målsägandens tillåtelse och aktiva medverkan genomförde en voodoo-ritual som målsäganden fick förklarad för sig; Ritualen är inte sexuell men den innehåller att han, som voodoo-pastor, för att förstärka en önskan som målsäganden fått framställa, stoppar in sin penis i hennes mun och har utlösning.

Våldtäkten skedde i december 2018 i ett samtalsrum inne på Hall-anstalten. Foto: petterssonsblogg

Artikeln fortsätter

Hela artikeln finns i pappersupplagan. Är du prenumerant kan du även logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • Knutkalas

  tänk vilken tur att vi får behåll pensionsräddaren i 3 år till

 • Dacke

  Det är inte utan att det lyser igenom att det är Svenska kyrkans nya syn på olika “världsåskådningar” som ter sig i minst sagt olika varianter?
  Fritz Pierre menar att prästen ställde upp frivilligt? Ja, man kan undra varför inte prästen protesterade och skrek på vakterna? Fritz Pierre talar säkert sanning, “att han med målsägandens tillåtelse och aktiva medverkan genomförde en voodoo-ritual som målsäganden fick förklarad för sig”; Nej! Kanske det förhåller sig så att prästen ville “lära” sig vad andra kulturer har för “ritualer”?

 • Kumrif

  Efter tre år kanske denna brottsling kan få svenskt medborgarskap?

 • Trygve Mannes

  Man blir stadig overasket over hvilke mennesker dere slipper inn i Sverige. At dere ikke snart får nok? Hvorfor samler dere ikke en stor gjeng og går inn og tar borgerarrest på hele riksdagen? Det er da på høy tid. De er deres fiender og kommer til fullstendig å ødelegge deres land hvis dere ikke snart griper inn.

 • Realisten

  Av vilken anledning får en Haitier uppehållstillstånd i Sverige helt klart ett grovt lagbrott av invandrarverket som måste ställas till svars !!!!

New York Times visar varför de kommer att förlora

LEDAREVarför är människor i Europa så arga och vänder de etablerade partierna ryggen? Det måste bero på … Ryssland! Det är i alla fall vad New York Times hävdar i en artikel den 10 augusti, som bär slående likheter med etablissemangets bortförklaringar till att Donald Trump vann presidentvalet. Med en sådan verklighetsuppfattning att navigera efter är det inte konstigt att systemmedierna havererar.

Misstänkt terrorförsök i Östersund

INRIKESDen man som greps av polisen i Östersund på onsdagen efter att han krockat med sin bil har nu anhållits på sannolika skäl misstänkt för stämpling till terroristbrott. Mannen försökte både köra över människor och in i en folkmassa enligt uppgifter till Aftonbladet. Enligt uppgifter till Ekot är mannen från Uzbekistan.

Afghan våldtog 13-åring – utvisas ej

INRIKESRohullah Ahmadi, en 21-årig man från Afghanistan som behöver tolk på persiska, har dömts till två år och två månaders fängelse för att ha våldtagit en 13-årig flicka vid Björkestaskolan i Nykvarn, söder om Stockholm. Han utvisas inte.

Lärare avskedad för att han spred artikel om pedofiler

INRIKESLäraren och prästen Franciskus Urban Sylvan delade den kristna tidningen Världen Idags granskning av dömda pedofiler inom Pride-rörelsen. Att dela en artikel som avslöjar pedofiler menar dock skolans ledning vara ett ”brott mot värdegrunden” och läraren, som helt saknade anmärkningar, fick sparken.

Helsingborg får stora summor för att motverka segregation

INRIKESRegeringen har bestämt sig för att försöka förhindra att människor segregerar sig i städer allteftersom demografin förändras i takt med ökad massinvandring. Helsingborg får nu 13 miljoner kronor till att börja med – men det kan bli upp till 69 miljoner kronor. Pengarna skall bland annat användas till att få etniska svenskar att flytta ut till de kriminellt belastade invandrarområdena.

Världshandelns svåra pussel skapar många problem

ANALYSDen 1 augusti meddelade USA:s president Donald Trump att han avser att införa ytterligare strafftullar på kinesiska varor. Strax därefter rasade den kinesiska valutan gentemot dollarn till den lägsta nivån på elva år, och Trump twittrade genast att Kina är ”valutamanipulatör”. Den 5 augusti förde USA officiellt in Kina på listan över ”valutamanipulerande” länder. Åtgärden är exceptionell och innebär bland annat att USA bett IMF att agera mot Kina. Det upptrappade handelskriget mellan de ekonomiska giganterna kommer att påverka också oss i Sverige.

Invandrad pedofil våldtog utvecklingsstört barn

INRIKESDen gravt utvecklingsstörda åttaåriga flickan kunde inte tala och behövde stor hjälp i sin tillvaro. När Yadasht Aziz fick jobbet som personlig assistent ingick arbetsuppgifter som blöjbyten och hjälp med att klä av och på flickan. Redan vid första arbetspasset utsatte pedofilen den lilla flickan för våldtäkter och filmade dem. Nu har han dömts till 8 års fängelse efter att ha erkänt sina brott.

You­tube censurerar svensk samhällsdebatt

REPORTAGESveriges största kanal för samhällsdebatt på You­tube, SwebbTV, stängdes ned den 2 augusti, bara för att åter släppas in några dagar senare – i båda fallen utan vare sig förvarning eller förklaring. Samtidigt har You­tube stängt ned kanalen Ingrid & Maria som tog SwebbTV i försvar, och nu hotas fler kanaler av nedstängning. Ganska snabbt riktades misstankarna mot regeringen och den ”hotline” som upprättats till internetjättarna för att snabbt kunna censurera uppgifter som är ”orimliga” och ”inte sanna”.

Gå till arkivet

Send this to a friend