Skip to Content

Mattias Liedholm före och efter misshandeln, och hustrun Sophia Ahlins inlägg på Facebook. Foto: Privat

Mångkulturförespråkande politiker misshandlad av invandrargäng

Digital utgåva

Karlskronaprofilen och kommunpolitikern Mattias Liedholm (M) är en känd mångkulturförespråkare som är engagerad i ”mångfaldsfrågor” tillsammans med sin fru Sophia Ahlin (M). Men vurmen för mångkulturen hjälpte föga i mötet med densamma – efter att ha blivit kallad för ”svennejävel” blev politikern anfallen och grovt misshandlad av ett invandrargäng.

Publicerad: 2 augusti, 2018, 09:00

 • Svenska

Det var under söndagen den 29 juli som Liedholms två söner med flickvänner var och badade på Långö strand i Karlskrona i Blekinge då invandrargänget gjorde entré. Gänget bestod av sju-åtta personer och de kom till stranden i tre bilar och började att ”mucka gräl” med svenskarna på platsen. Mattias Liedholms söner försökte att ta sig ifrån platsen efter att ha utstått verbala kränkningar från de aggressiva invandrarna som var många fler till antalet. Men invandrarna valde att blockera sönernas bil med sina egna så att de inte kunde komma därifrån och omringade svenskarna.

Artikeln fortsätter

Denna artikel är en del av den elektroniska utgåvan av Nya Tider. Är du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • birgerr

  DET HÄR DRABBAR ALLA UTAN URSKILLNAD DET KOMMER BARA ATT BLI VÄRRE

 • ab

  mannen som älskar mångkulturen fick slutligen möta den=)))))).

 • Arne Nilsson

  Gudomlig rättvisa?

 • Banan

  Underbart när godhetsfolket får smaka på mångfalden❤

 • Lunkentuss

  Med artiklarna om skärgården i åtanke kan jag inget annat än tänka det är rätt åt honom.
  Sådana som han och hans fru ligger bakom det vi nu ser hända med landet så de kan gott ha det.

 • RollingHand

  Se det som en förövning inom vad som komma skall.
  Sossar tror att de kan samarbeta med (och kanske t o m styra) tillsammans med muslimer,
  Moderater tror detsamma.
  Svenska Kyrkan likaså..
  Vad behövs mer för att ni korkade naiva dumhuven skall förstå?
  Där det finns muslimer vill de ha ALL makt. Ensamma, UTAN er…..

 • Peter Kolmodin

  VAD TYCKER HAN OM LYXTURISTERNA NU ?

 • ♚Grand Vizier♚✓ᵀʳᵘᵐᵖ ˢᵘᵖᵖᵒʳᵗᵉʳ

  Jag vet vad som kommer; klassisk whataboutism; det finns etniska svenskar som är rötägg också.
  Så kommer de hjärnlösa försvara uppträdandet från utlänningarna, de tänker inte så långt som att hvis dessa inte funnits i Sverige, så hadde inte detta hänt.

 • birgerr

  men då måste dom först ta reda på vem som slog honom å då kommer problemet det läggs ner ganska säkert

Svenska budgetpengar går till vänsterliberala, oppositionella journalister från Ryssland

Den 18 november kom etablerade medier med påståendet att en rysk infiltratör skulle ha deltagit vid en journalistutbildning på medieinstitutet FOJO i Kalmar under 2017. Utbildningen i fråga riktade sig till vad som kallades ”oberoende” journalister. I ett samtal med Nya Tider medger dock biståndsmyndigheten Sida, som står som ekonomisk garant för verksamheten, att det visst kan handla om stöd till oppositionella journalister som motsätter sig en nationalkonservativ utveckling i Ryssland.

Psyksjuk kriminell invandrare skall ges medborgarskap

Mannen är dömd för ett flertal brott, däribland grov misshandel, narkotikabrott och rånförsök. Han har sökt svenskt medborgarskap, men trots att han har tvångsvårdats i rättspsykiatrin i 13 år och Migrationsverket nekat honom medborgarskap gav Migrationsdomstolen honom rätt – Han skall få bli svensk medborgare.

Islamist utvisad från Norge fortsätter verka i Sverige

Stiftelsen Doku rapporterar om den 30-årige Adnan Shaluni, också känd som ”Abu Arijon”, som utvisades från Norge eftersom han ansågs som en omedelbar säkerhetsrisk. Han fortsätter nu sin verksamhet på svensk mark.

SVT lyfter fram vänsterextrem forskningsrapport om diskriminering av afrosvenskar – använder misshandelsdömd afrikan som exempel

SVT hade igår ett inslag om en ny rapport från Länsstyrelsen Stockholm med titeln ”Antisvart rasism och diskriminering på arbetsmarknaden”. I rapporteringen lyfte man fram en afrosvensk med dubbla examina som inte lyckats få jobb i Sverige som ett exempel på den strukturella rasismen. Vad SVT inte nämnde var att både rapportens författare samt representanten från länsstyrelsen är kända vänsterradikaler – och att den diskriminerade afrosvensken tidigare dömts för kvinnomisshandel.

Bert Karlsson om migrationsavtalet: Skriver de under blir det 300 000 till

MIGRATIONI ett samtal med Nya Tider varnar asylentreprenören Bert Karlsson för de migrantströmmar som kan bli ett resultat av den migrationsöverenskommelse som FN utarbetat och som många befarar kommer att skrivas under av den svenska regeringen den 10 december. Karlsson menar att Sverige i så fall återigen kan drabbas av minst lika stora volymer som under rekordåret 2015.

Miljonregn över riksdagspartiernas kvinnoorganisationer

INRIKESRiksdagspartierna vältrar sig i skattebetalarnas pengar genom statligt partistöd, på totalt cirka 470 miljoner kronor.

Staten kastar miljarder i sjön – antalet äldreboenden minskar trots statligt stöd

INRIKESStatligt investeringsstöd för utbyggnad av äldreomsorgen leder inte till fler platser – utan färre. De sjukaste åldringarna är förlorare när statens slappa förhållningssätt till uppsatta mål möjliggör för kommunerna att strunta i förutsättningarna för investeringsstöd. Detta pågår, trots att såväl Riksrevisionen som Boverket påvisat problemet. Cirka två miljarder kronor har betalats ut med syftet att öka tillgängligheten i äldreomsorgen, samtidigt som servicen nedmonterats.

”Klimatförnekelse” kartläggs av Chalmers universitet

INRIKESChalmers Tekniska Högskola i Göteborg har nyligen blivit basen för det internationella nätverket Centre for Studies of Climate Change Denialism (CEFORCED), som skall undersöka orsakerna till så kallat ”klimatförnekande”. Den 23 oktober anordnade Chalmers ”Sustainability Day”, en dag ägnad åt så kallad ”hållbarhet”, med CEFORCED:s ledare Martin Hultman.

Gå till arkivet