Skip to Content

Presskonferens med Matteo Salvini och vicekanslern Heinz-Christian Strache. Bilden är från ett tidigare möte. Foto: Stillbild Youtube

Matteo Salvini levererar ett skarpt löfte

Digital utgåva

”Vi kommer att styra Europa tillsammans med Orbán” – detta löfte gav Italiens inrikesminister Matteo Salvini under ett pressmöte i samband med sitt besök hos vicekanslern Heinz-Christian Strache i Wien.

Publicerad: 7 oktober, 2018, 17:54

 • Svenska

Läs även

Under den gångna veckan träffades dessa två kondottiärer i kampen för bevarande av europeisk kultur och civilisation i Wien. Matteo Salvini, ledaren för italienska La Lega, är övertygad om att inom mindre än ett år kommer de att kunna påverka Europas framtid. Nästa år i maj hålls val till Europaparlamentet och så här säger Salvini: ”Genom val nästa år kommer vi att fullständigt förändra Europa och fördriva socialisterna från den europeiska regeringen”.

Under imponerande porträtt av det österrikiska kejsarparet Franz Josef I (kejsare av Österrike, Ungern och Böhmen) och Elisabeth (Bayern) informerade Heinz-Christian Strache och Matteo Salvini om att samarbetet mellan deras partier kommer att fördjupas och utvidgas inför EU-valet till parlamentet. Det gäller det italienska La Lega och österrikiska Frihetspartiet (FPÖ–Freiheitliche Partei Österreichs).

Artikeln fortsätter

Denna artikel är en del av den elektroniska utgåvan av Nya Tider. Är du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

Sophie Kielbowska

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • Legolas

  Tiden är kommen för Sverige: Italien slår till mot mångkulturella makthavare – griper borgmästare som främjat illegal invandring.

 • Legolas

  Jag tycker det är konstigt att ens folk röstar på Vänsterpartiet kommunisterna som har mördat över 200 miljoner människor. Folk måste ju vara sjuka!

 • Legolas

  Ska inte vi män vara nöjda om Herr ÖB vill sända ut alla kvinnor i krig, så kan vi ligga som lejonhannar och gäspa när de är ute och jagar. Gött käk FI, tackar!

 • Legolas

  Ny kanonmat är väl aldrig fel, FI? Gärna för mig!

 • Legolas

  Utgången av valet? Lätt! Bilderbergarnas kandidater Lööf eller Björklund. Finns inga frågetecken längre. Om han har en en väldig tur, och Bilderbergarna blir rädda så blir det fegisen Kristersson. Gäsp. Kanske är tur det.

 • BigMan

  Såg att Tyskland vill återsända ”flyktingar” med plan till Italien.
  Detta med Dublinförordningen som underlag, den minst fungerade förordningen utfärdad av Eu. Normalt sett brukar den inte ha någon betydelse för migrationen eftersom den inte passar massimmigrationen.

  Men efter Italiens flyktingstopp så dammas den av för att de ska kunna jävlas med Italien.

There has been an error.

We apologize for any inconvenience, please hit back on your browser or use the search form below.

Gå till arkivet

Send this to a friend