Skip to Content

Österrikisk polis och migranter. Foto: Stillbild ORF

Ny flyktingkontingent på väg mot Europa

Digital utgåva

Ryska nyhetsredaktioner (Rossija24) påminner varje gång president Putin sammanträffar eller samtalar med president Erdogan om att i Turkiet befinner sig cirka 3 miljoner flyktingar, mestadels från Syrien och Irak. Den turkiske presidentens välvilja berör således hela den europeiska kristna sfären.

Publicerad: 4 november, 2018, 20:33

  • Svenska

Läs även

Artikeln fortsätter

Denna artikel är en del av den elektroniska utgåvan av Nya Tider. Är du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

Sophie Kielbowska

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

  • Sara Thorsson

    Angående Youtubes visningar. När ingen vet om det handlar om 5000 visningar, 50 000 eller 500 000 tusen visningar som en video får. Borde det inte slå tillbaks mot dem själva? Fejkar man en enda visning, så är man kapabel till att fejka alla andra visningar. Då blir man plötsligt ett helt oseriöst företag.

  • Sara Thorsson

    Då är det ju endast manipulatörer som sitter där.

  • Sara Thorsson

    Om du har 347 visningar på youtube, så kan du i själva verket ha en halv miljon visningar, det känns ju skönt!

There has been an error.

We apologize for any inconvenience, please hit back on your browser or use the search form below.

Gå till arkivet

Send this to a friend