Skip to Content

Oppositionen segrar över hela Europa

Det är något som händer i Europa. Folkets vilja går inte längre att kuva – nu bryr man sig inte längre om svartmålning och epitet som ”invandrarfientlig”. I land efter land kräver folket en ändring av politiken och det politiska landskapet omdanas. 

Publicerad: 26 mars, 2016, 22:10

  • Svenska

Läs även

I Sverige är Sverigedemokraterna största parti i flera opinionsmätningar, i Frankrike är Front National största parti sett till antalet röster, och nu har Alternativ för Tyskland skördat historiska framgångar. Det är inte bara i Sverige folket i allt högre grad genomskådat etablissemangspressen. I Tyskland skanderar man regelbundet ”Lügenpresse” (lögnpress) vid de stora Pegida-demonstrationerna. I Tyskland ökade valdeltagandet med 10 procentenheter, vilket också är talande. För det mesta brukar etablissemanget hävda att lågt valdeltagande gynnar ”extremister”, då soffliggare förväntas vara nöjda med den rådande situationen. Det omvända verkar dock vara fallet, nämligen att folk inte röstar för att de är trötta på allt vad politik heter, de misstror valprocessen och ser inget vettigt politiskt alternativ. Det tyska valet visar att väljarna nu ser en ljusning. Äntligen finns ett parti som kan få soffliggarna att gå till vallokalen, och det är det regimkritiska Alternativ för Tyskland (AfD). Detta parti förtalas inte bara av ”Lügenpresse”, utan också av svensk systemmedia. Vi har tidigare berättat om att etablissemangsmedia har satt som mål att skydda den rådande makten från kritik och rikta uppmärksamhet mot regimkritiska privatpersoner, som ska granskas, hängas ut och skandaliseras. Den 14 mars sände Sveriges Radio Ekot ett inslag om AfD och använde då konsekvent epitetet ”flyktingfientlig” om partiet, trots att det inte är flyktingar eller andra migranter som partiet kritiserar, utan landets politik. Vi ställde en fråga om det till Ekot och fick följande intetsägande svar av Ekochefen Olle Zachrisson, via hans medarbetare Angelika Vaskevitch:
”Ekot försöker när AfD kommer på tal beskriva vad partiet står för istället för att bara ge det ett visst epitet. I vissa lägen, exempelvis i ett kort nyhetsinslag, har benämningen ’flyktingfientligt’ använts.”
När vi frågar vem som bestämt att detta epitet ska användas, och om SR menar att det svenska partiet Socialdemokraterna också är ”flyktingfientligt”, då partiet på sistone infört flera begränsningar av invandringen, blir svaret:
”Det är den enda kommentaren ni får kring detta.”

Journalisterna är inte vana att själva bli granskade, och det är här alternativ media gör stor skillnad. Etablissemangets journalister har vant sig vid att stå över alla andra, dela ut epitet till höger och vänster, samtidigt som de själva undgår all granskning. Nu är det slut med det. Förfallet inom journalistiken syns inte bara på den grova propagandan man sysslar med, utan på den allt lägre kvaliteten på innehållet och språket. Vad sägs till exempel om följande citat från SVT:s Ulrika Bergsten som rapporterade från Bryssel den 18 mars 2016:
”Det har detonerat några explosioner här.”

De sunda förändringarna märks också på andra områden än politiken, det är ju så att de politiska förändringarna har varit möjliga tack vare ett omfattande och uppoffrande arbete från många eldsjälar under lång tid. Vi ser i dag olika initiativ som medborgargardet i Kalmar som patrullerar gatorna och blockeringen av det ökända migrantlägret ”Djungeln” vid Calais av franska aktivister. Att kravallpolis ingriper så våldsamt mot dessa aktivister, liksom de gått in med kraft mot liknande protester tidigare och gripit regimkritiker, tyder på en stor rädsla hos etablissemanget. Vid de oroligheter som blossar upp i och runt Calais med jämna mellanrum, då migranter angriper bilister och kastar stenar på lastbilar, reagerar polisen ytterst lamt. De omfattande sextrakasserier, stölder och rån som präglar allt fler av Europas städer kan inte bekämpas med kraft eftersom polisen saknar resurser. När det varit kravaller i svenska invandrarområden har polisen fått order att inte ingripa, inte ens när de själva får stenar kastade på sig, för att inte ”förvärra situationen”. Men när medborgare reagerar och tar eget initiativ för att skydda sin egendom, eller som i Calais för att genom civil olydnad protestera, då saknas aldrig resurser. Då byts silkesvantarna plötsligt mot hårdhandskar. Etablissemanget är helt enkelt rädda för det egna folket. Man är mer rädd för dem än för sextrakasserande gäng, tjuvar, rånare och terrorister man bjudit in till våra länder. Och det har man all anledning att vara. Det är de styrande politikerna som är ansvariga för de våldtäkter, mord och trakasserier som drabbar Europas folk. Det är de som är ansvariga för att svenska barn trakasseras av gäng i svenska skolor, bara för att de råkar tillhöra ursprungsbefolkningen. Och nu fungerar inte längre systemmedia som ett sätt att hålla folk på mattan längre. Ett folk som blivit bespottat och svartmålat av sina ”ledare” kommer att utkräva detta ansvar när de nu upptäcker att de blivit dragna vid näsan och förrådda. Alternativ media hjälper till att bryta den förtryckarkultur som systemmedia skapat.

Vi tackar alla som stött Nya Tider med en prenumeration och som gjort att sanningen kunnat nå ut. Nya Tider är den enda systemkritiska tidningen som får presstöd, vilket innebär att varje krona som en prenumerant stödjer oss med genererar ytterligare en krona från staten.

Vávra Suk

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

Kommentarer inaktiverade.

IT-jättarnas globala åsiktsdiktatur måste stoppas

Med hänsyn till den tunga roll som sociala medier och sökmotorer har för nyhets- och informationsförmedling, kultur, åsiktsbildning och attityder, och även för valutgångar, måste yttrandefriheten och den fria informationsdelningen skyddas. Vad som istället har skett nu är att vänstern har gjort många till andra klassens medborgare och håller på att stjäla demokratin, skriver Dan Ahlmark, ekon lic och jur kand.

Att straffa förrädare: Räcker skadestånd?

DEBATTI en artikel i Nya Tider vecka 34 argumenterar Carl Lundström mot min artikel i frågan om hur man straffar politiker, vilka uppenbart bortsett från risken för ytterst allvarliga faror för svenska folket, när de beslöt om massinvandringen till Sverige (1).

Torbjörn Sassersson svarar revolvermännens uppgörelse i ”NewsVoice City”

Den pensionerade ”NSA-konsulten” Jan Norberg och Öystein Rönne har skrivit en mycket bra och tänkvärd artikel i Nya Tider om hur regeringen, grindvaktande nätaktivister med statligt stöd och diverse myndigheter utövar förtryck mot svenska nätmedier. Debattörerna nämner samhällsanalytikern Mats Sederholm och undertecknad, som är redaktör för NewsVoice. Min replik fokuserar på en uppgörelse mellan revolvermännen Norberg, Rönne och Sederholm i ”NewsVoice City”.

Det svenska politiska kommissariatet går till aktion mot alternativmedia

Jan Norberg och Öystein Rönne är två tidigare skribenter på nyhetssidan Newsvoice och flitiga samhällsdebattörer. De menar att det finns ett mönster när Youtube och Google censurerar samhällskritiska röster samtidigt som olika aktörer försöker få bloggar och nyhetssidor att börja med självcensur. Nu har de lämnat Newsvoice och anklagar sajten för att kröka rygg och stoppa den tidigare fria debatten.

Ett demokratiernas Förenta nationerna

OPINION Demokratiska stater bör lämna dagens FN och skapa en ny internationell samarbetsorganisation. Det menar Dan Ahlmark som i veckans artikel presenterar olika sätt att hantera den globalistiska organisationens hot mot nationalstaterna i väst.

Angående lagen om hets mot folkgrupp, respektive lagen om yttrandefrihet

Våra domstolar arbetar oavbrutet med ärenden som berör lagen om ”hets mot folkgrupp.” Höga böter och långa fängelsestraff väntar de personer som vågar yttra sig kritiskt mot den grupp av invandrare eller muslimer som har begått brott i Sverige. Polisen prioriterar utredningar av dessa så kallade brott, offrar månadsvis med utredningsarbete på varje enskilda fall, gör husrannsakan, beslagtar datorer och telefoner hos misstänkta personer, gör allt för att skaffa fram bevis för våra domstolar, medan övriga brott till exempel våldtäkter, stöld och bilbränder inte utreds alls på grund av bristande resurser. Antalet outredda brott bara i Stockholm har under förra året ökat med 5,5 procent enligt uppgift från Svenska Dagbladet.

Per Björklund. Foto: Nya Tider

Är du på rätt sida i historien?

Mötes- och yttrandefrihet är grunden i demokratin och måste om så krävs upprätthållas med statens våldsmonopol. I Sverige fungerar det precis tvärtom många gånger, personer vars verksamhet finansieras av staten tillåts att med våld, hot och mer subtila medel inskränka dessa friheter för människor som anses ha fel så kallad värdegrund. Att det inte gick att genomföra en alternativ bokmässa är ett av symptomen på detta.

Vad vill egentligen svenska folket?

LEDAREMajoriteten av väljarna anser att invandringen är för stor. Ändå röstar man på partier som vill öka den. Svaret finns troligen att finna i att systemmedias skrämseltaktik haft effekt, trots att allt fler i dag genomskådar den. Att bygga alternativa medier ter sig nu ännu viktigare.

Gå till arkivet

Send this to a friend