Oppositionen segrar över hela Europa

Det är något som händer i Europa. Folkets vilja går inte längre att kuva – nu bryr man sig inte längre om svartmålning och epitet som ”invandrarfientlig”. I land efter land kräver folket en ändring av politiken och det politiska landskapet omdanas. 

I Sverige är Sverigedemokraterna största parti i flera opinionsmätningar, i Frankrike är Front National största parti sett till antalet röster, och nu har Alternativ för Tyskland skördat historiska framgångar. Det är inte bara i Sverige folket i allt högre grad genomskådat etablissemangspressen. I Tyskland skanderar man regelbundet ”Lügenpresse” (lögnpress) vid de stora Pegida-demonstrationerna. I Tyskland ökade valdeltagandet med 10 procentenheter, vilket också är talande. För det mesta brukar etablissemanget hävda att lågt valdeltagande gynnar ”extremister”, då soffliggare förväntas vara nöjda med den rådande situationen. Det omvända verkar dock vara fallet, nämligen att folk inte röstar för att de är trötta på allt vad politik heter, de misstror valprocessen och ser inget vettigt politiskt alternativ. Det tyska valet visar att väljarna nu ser en ljusning. Äntligen finns ett parti som kan få soffliggarna att gå till vallokalen, och det är det regimkritiska Alternativ för Tyskland (AfD). Detta parti förtalas inte bara av ”Lügenpresse”, utan också av svensk systemmedia. Vi har tidigare berättat om att etablissemangsmedia har satt som mål att skydda den rådande makten från kritik och rikta uppmärksamhet mot regimkritiska privatpersoner, som ska granskas, hängas ut och skandaliseras. Den 14 mars sände Sveriges Radio Ekot ett inslag om AfD och använde då konsekvent epitetet ”flyktingfientlig” om partiet, trots att det inte är flyktingar eller andra migranter som partiet kritiserar, utan landets politik. Vi ställde en fråga om det till Ekot och fick följande intetsägande svar av Ekochefen Olle Zachrisson, via hans medarbetare Angelika Vaskevitch:
”Ekot försöker när AfD kommer på tal beskriva vad partiet står för istället för att bara ge det ett visst epitet. I vissa lägen, exempelvis i ett kort nyhetsinslag, har benämningen ’flyktingfientligt’ använts.”
När vi frågar vem som bestämt att detta epitet ska användas, och om SR menar att det svenska partiet Socialdemokraterna också är ”flyktingfientligt”, då partiet på sistone infört flera begränsningar av invandringen, blir svaret:
”Det är den enda kommentaren ni får kring detta.”

Journalisterna är inte vana att själva bli granskade, och det är här alternativ media gör stor skillnad. Etablissemangets journalister har vant sig vid att stå över alla andra, dela ut epitet till höger och vänster, samtidigt som de själva undgår all granskning. Nu är det slut med det. Förfallet inom journalistiken syns inte bara på den grova propagandan man sysslar med, utan på den allt lägre kvaliteten på innehållet och språket. Vad sägs till exempel om följande citat från SVT:s Ulrika Bergsten som rapporterade från Bryssel den 18 mars 2016:
”Det har detonerat några explosioner här.”

De sunda förändringarna märks också på andra områden än politiken, det är ju så att de politiska förändringarna har varit möjliga tack vare ett omfattande och uppoffrande arbete från många eldsjälar under lång tid. Vi ser i dag olika initiativ som medborgargardet i Kalmar som patrullerar gatorna och blockeringen av det ökända migrantlägret ”Djungeln” vid Calais av franska aktivister. Att kravallpolis ingriper så våldsamt mot dessa aktivister, liksom de gått in med kraft mot liknande protester tidigare och gripit regimkritiker, tyder på en stor rädsla hos etablissemanget. Vid de oroligheter som blossar upp i och runt Calais med jämna mellanrum, då migranter angriper bilister och kastar stenar på lastbilar, reagerar polisen ytterst lamt. De omfattande sextrakasserier, stölder och rån som präglar allt fler av Europas städer kan inte bekämpas med kraft eftersom polisen saknar resurser. När det varit kravaller i svenska invandrarområden har polisen fått order att inte ingripa, inte ens när de själva får stenar kastade på sig, för att inte ”förvärra situationen”. Men när medborgare reagerar och tar eget initiativ för att skydda sin egendom, eller som i Calais för att genom civil olydnad protestera, då saknas aldrig resurser. Då byts silkesvantarna plötsligt mot hårdhandskar. Etablissemanget är helt enkelt rädda för det egna folket. Man är mer rädd för dem än för sextrakasserande gäng, tjuvar, rånare och terrorister man bjudit in till våra länder. Och det har man all anledning att vara. Det är de styrande politikerna som är ansvariga för de våldtäkter, mord och trakasserier som drabbar Europas folk. Det är de som är ansvariga för att svenska barn trakasseras av gäng i svenska skolor, bara för att de råkar tillhöra ursprungsbefolkningen. Och nu fungerar inte längre systemmedia som ett sätt att hålla folk på mattan längre. Ett folk som blivit bespottat och svartmålat av sina ”ledare” kommer att utkräva detta ansvar när de nu upptäcker att de blivit dragna vid näsan och förrådda. Alternativ media hjälper till att bryta den förtryckarkultur som systemmedia skapat.

Vi tackar alla som stött Nya Tider med en prenumeration och som gjort att sanningen kunnat nå ut. Nya Tider är den enda systemkritiska tidningen som får presstöd, vilket innebär att varje krona som en prenumerant stödjer oss med genererar ytterligare en krona från staten.

Dela artikeln

Materialet är upphovsrättsskyddat. Du har tillstånd att citera fritt ur artiklarna förutsatt att källa (www.nyatider.se) anges. Foton får inte återanvändas utan Nya Tiders tillstånd.

Chefredaktör och ansvarig utgivare

Relaterat

New York börjar spåra invånarnas matinköp

New York börjar spåra invånarnas matinköp

🟠 Matövervakning för att nå klimatmålen i Agenda 2030. New Yorks borgmästare vill få invånarna att äta mindre biff för klimatets skull. Staden New York kommer därför att börja spåra koldioxidavtrycket från hushållens matkonsumtion och sätta gränser för hur mycket rött kött som får serveras i stadens offentliga institutioner. Detta görs som en del av ett omfattande klimat­initiativ för att uppnå en 33-procentig minskning av koldioxidutsläppen från mat innan år 2030 och netto noll till år 2050.

Läs även:

Energipolitiken och globalisternas verkliga mål

Energipolitiken och globalisternas verkliga mål

🟠 DEBATT. I FN:s Agenda 2030, som Sveriges regering aktivt arbetar för att uppfylla, uppställs mål som gäller ett stort antal samhällsområden. Man har beträffande dessa formulerat 17 mål av typen: ingen fattigdom, ingen hunger, god utbildning för alla, hållbar energi för alla, fredliga och inkluderande samhällen och liknande. Men med tanke på de enorma ökningarna av välfärden som världens länder uppnått sedan andra världskriget på basis av sina liberala ekonomiska system, kunde man i FN:s arbete vänta sig en fortsatt utveckling på de grunderna. Istället är det uttalade syftet att ”tänka om angående kapitalismen” och införa ”en intressentkapitalism”, vilket i praktiken är socialism som aspirerar på världsherravälde. Det skriver veckans debattör, Dan Ahlmark.

Vad har hänt sedan 90-talet?

Vad har hänt sedan 90-talet?

🟠 När Henrik Dagård ”hade fel”. Ibland är det lätt att få för sig att det politiska och mass­mediala klimatet är statiskt och att ingenting förändras. Men det stämmer inte riktigt. Förändringar sker, om än långsamt. Den politiska korrektheten härskar fortfarande inom system­media, men det blir allt lättare att uttala de oönskade sanningarna. Veckans debattör Bitte Assarmo drar paralleller mellan två utspel med 27 års mellanrum.

Det verkliga paradigmskiftet

Det verkliga paradigmskiftet

🟠 LEDARE. Det är bra att Sverigedemokraterna börjat tala högt om det pågående folkutbytet. Äntligen. Det verkliga paradigmskiftet är dock ett annat: SD har pekat på att folkutbytet är medvetet. Ingen är så dum att man inte förstår att importen av hundratusentals människor från tredje världen varje år innebär att ursprungsbefolkningen trängs undan, men ingen i SD-toppen har vågat säga det öppet – fram tills nu.

Nyhetsdygnet

De senkomnas förundran

🟠 Bokrecension. Mustafa Panshiri och Jens Ganman har nu i flera år tillsammans och var för sig skrivit och debatterat om hur Sverige håller på att förändras. De förstår att det mångkulturella samhället inte fungerar, de tar upp gängkriminaliteten, och de provar att bryta mot gamla PK-normer om hur debatten ska föras. De känner sig för, bit för bit, kan man säga. Denna bok innehåller resereportage runtom i Sverige gjorda under 2022 och 2023, och de reser även till Frankrike och Finland. Men de har inte mycket att säga.

Peter Gøtzsche i härnadståg mot psykiatrin

🟠 Bokrecension. Den stridbare och frispråkige Peter Gøtzsche är specialistläkare i internmedicin och professor i klinisk försöksdesign och analys vid Köpenhamns universitet. Han har publicerat över 75 artiklar i fem stora vetenskapliga tidskrifter. Han har skrivit flera böcker där han inte håller igen på kritiken. Läkemedelsindustrin kal­lar han regelmässigt för kriminalindustrin.

Sugen på att äta i rymden?

🟠 VETENSKAP OCH TEKNIK Ett franskt start-upbolag, Zephalto, som grundades av flygingenjören Vincent Farret d'Astiès, kommer att låta sex personer lyfta 25 kilometer över jorden i en tryckkapsel fäst vid en ballong. Passagerarna kommer att serveras måltider tillagade av stjärnkockar (sic!) och franskt vin samtidigt som de betraktar jorden från ovan jorden

Hur verkligheten kan vara en summa av alla möjliga verkligheter

🟠 VETENSKAP OCH TEKNIK Richard Feynmans vägintegral är en kraftfull metod för att förutsäga fysiska fenomen och nästan en filosofi. Fysiker kämpar fortfarande för att förstå hur man använder den och vad resultaten betyder. Den amerikanske fysikern Richard Feynman presenterade i sin doktorsavhandling en alternativ formulering av kvantmekaniken baserad på ”vägintegraler”. Detta kom att kallas vägintegralformuleringen eller funktionalformuleringen av kvantmekaniken.

Så kan en fientlig AI teoretiskt utplåna mänskligheten

🟠 Artificiell intelligens förbättrar sig själv. Med en ofattbar intelligens och förmågor som vida överstiger våra egna kan en artificiell intelligens (AI) komma att bli en välsignelse för mänskligheten. Men allt fler experter varnar för att risken finns att vi tappar kontrollen och att en AI blir vår undergång. En sak som dock sällan utforskas när media belyser ämnet är hur en skadlig eller fientlig AI praktiskt skulle kunna agera.

Vindkraft till havs hotar Östersjö­tumlaren – riskerar utrotning

🟠 Samtidigt som vindkraften prisas som ”klimatvänlig”, riskerar konsekvenserna för djur och natur att bli ödesdigra. För Östersjöns enda val – tumlaren – är läget särskilt allvarligt. Populationen på 500 individer är sedan länge utrotningshotad, och nu varnar forskare för att de stora vindkraftsparkerna till havs ökar belastningen ytterligare. ”Undervattensbuller kan leda till både hörselskador och död. Tumlarna är helt beroende av att kunna använda sina klickljud för att navigera och hitta mat. När deras hörsel försämras eller försvinner helt riskerar de att svälta ihjäl”, varnar Magnus Danbolt, chef för naturvårdsenheten på Länsstyrelsen i Kalmar län. I denna del två av Nya Tiders reportageserie om havsbaserad vindkraft granskar vi dess förbisedda miljöeffekter.

Paschs säkra tändstickor

🟠 HISTORIA Tändstickan har en lång historia – de första nämns i en kinesisk källa från cirka 950 e.Kr. – och har i Europa utvecklats av olika uppfinnare. Det var dock den svenske kemisten Gustaf Erik Pasch som utvecklade säkerhetständstickorna och tog patent på denna uppfinning 1844.

Stig Dagerman och Tyskland

🟠 HISTORIA Tysk höst, som är skriven av Stig Dagerman, är en reportagebok av stort historiskt värde än idag. I den här reportageboken berättar Dagerman nämligen om vad han såg och fick veta av olika personer han mötte och talade med under ett besök i ett sönderbombat Tyskland hösten 1946.

Satsa på ett eget örtapotek i år!

🟠 Nu har vi vintern bakom oss och våren har redan deklarerat sin ankomst. Redan lyser de små snödropparna bland löv och snö. Det är nu det frusna börjar få liv igen. Snart kan vi se de första små nässelskotten titta fram. Och nu kan vi börja så våra frön, visserligen inomhus än så länge, men bara känslan av att det är på gång är fantastisk. Man blir glad bara av att titta på de färgsprakande fröpåsarna.

Annonser

Hitta många olika casinon på casino-utan-svensk-licens.net
Vill du spela på ett casino utan licens? Spelacasino informerar dig om allt du behöver veta.
Jämför casinon utan licens med snabba uttag hos nätcasinoutanlicens.com.
Onlinecasinos.se hjälper dig att välja bäst online casino
uudetkasinot.com/ listar Finska casinon online

Senaste numret

NyT21web-thumbnail
Nya Tider är den enda tidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Från april 2017 utkommer Nya Tider även med en nätupplaga varje vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör
Prenumerera på
Nya Tiders nyhetsbrev!

123 037 97 35

A Minska textstorlek". A+ Öka textstorlek. A++ Stor text.

Logga in på ditt konto

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.