Skip to Content

Ungsvenskarna SDU menar att SD måste börja tala repatriering. Tobias Andersson (mitten), Nationell talesperson, i mitten. Foto: SDU

SDU: anhörigutvandring, inte anhöriginvandring

Digital utgåva

Sverigedemokraternas ungdomsförbund skriver på SVT Opinion att moderpartiet borde driva en vassare invandringspolitik och även börja titta en ”återvandringspolitik”.

Publicerad: 12 september, 2017, 15:58

 • Svenska

Läs även

Artikeln fortsätter

Denna artikel är en del av den elektroniska utgåvan av Nya Tider. Är du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • Lågan tänd?

  Vi alla lever tyvärr i ett meningslöst tillstånd beroende på att ingen kontroll på våra åsikter finns!
  Så vad vi skriver och tycker spelar inte den minsta roll,
  Integration och invandring är ett chocktillstånd som aldrig skulle ha fått haft någon förankring, för att vårt land är försatt i ett transtillstånd!
  Det meninglösa ligger i vad angår det mig vad du tycker?
  Vi sprider ändå påståenden som inte har något värde till det bättre eller sämre!
  Älskar vi verkligen varandra och tar det som en garanti på att vi kommer att skapa allt det vi behöver för att kunna trivas tillsammans, nej sådana tankar umgås vi inte med!
  Vi som skriver här finns det ingen kärleksförklaring till någon, vi hugger hit och dit med våra käftar och stundvis drar vi in klorna för att få visa hur goda människor vi är.
  Handen på hjärtat, det finns inte den människokärlek hos oss som kan bryta mönstret för det hat och förakt som råder!
  Vi är inte överens om någonting, för vi delar inte våra åsikter med varandra mer än vad vi inbillar oss, utan vi förvränger verkligheten som vi ser den!
  Den sortens verklighet får vi inte att stämma in, alltid så får vi mothugg eller det mest vanliga, vi nonchalerar varandras åsikter, om det inte finns något som stämmer in med vår personliga värdegrund, hur kan vi då forma oss att passa in på varandra?
  Varje Forum är övertydligt att vår egen ålder och livserfarenhet är det stora problemet när vi ska leverera åsikter till varandra, i stort sett så fungerar varje politiskt Forum som hönsgårdar!
  Detta kacklande som gör att understundom befinner vi oss i en transsituation, att det jag tycker är det enda rätta???
  Vi är försatt oss i dumt och knasigt resonemang som inte ger oss någonting av värde. Så nästan allt vad vi skriver om känns totalt meningslöst och äger inte något som helst värdefullt för sin omgivning, detta är det absoluta faktumet, som vi självklart inte vill tro på.
  (Bara på skoj skriver jag, när någon går till Valurnan så har denna person det i huvudet, jag har läst i ett Forum att en tyckte så här? Därför ska jag rösta likadant som henne, hon skrev dessa ord som måste vara sant och Vänsterpartiet kammade hem en röst.)

 • Lågan tänd?

  Att inte förstå budskap som ni inte kan tolka på rätt sätt, är enligt min mening irrelevant i er bedömning, men därför har ni sällat er till den text som jag har en åsikt om, att stryk det ni inte vill förstå, är enklast till synes och er trovärdighet får man ta med en nypa salt.

Olaglig vänsteraktion i Göteborgs hamn

GÖTEBORGHelgen den 7–9 september genomförde hundratals vänsteraktivister en aktion mot Göteborgs energihamn. Utöver ett tillståndsgivet tältläger försökte man blockera infarterna till hamnen. Aktionen, som inte uppnådde någonting, stöddes av Ung Vänster, Feministiskt Initiativ och Miljöpartiet. För logistiken användes en av Studiefrämjandets släpvagnar.

Kvinna allvarligt skadad i explosion

INRIKESEn ung kvinna som passerade förbi en livsmedelsaffär skadades allvarligt när en bomb detonerade i Lund under natten till lördag. Sprängningen var riktad mot livsmedelsaffären bekräftar polisen. Antalet sprängdåd i Sverige ökar kraftigt visar polisens statistik. Skulden till den stora ökningen menas vara ”utanförskap”.

En ”mycket mörkhyad” man överfaller svenska kvinnor i Eskilstuna

INRIKESEfter ett flertal oprovocerade fall av misshandel och ofredande under veckan går nu polisen ut med en varning. En ”mycket mörkhyad” man slår och spottar svenska kvinnor i ansiktet i Eskilstuna. Nu vill polisen ha hjälp med att stoppa den svenskfientliga afrikanens härjningar.

Fick stanna genom gymnasielagen – gruppvåldtog 14-årig flicka

INRIKESFaisal Nori saknade asylskäl och skulle ha utvisats förra året, men fick stanna i Sverige genom den så kallade gymnasielagen som riksdagen klubbade igenom trots stora folkliga protester. Nu har han dömts i två instanser för att ha våldtagit en 14-årig flicka tillsammans med en annan afghan.

Ansiktsigenkänning lanseras i butiker i Stockholm

ÖVERVAKNINGInom kort kommer ett antal butiker i Stockholm att börja experimentera med teknik för ansiktsigenkänning. Detta för att kartlägga hur ofta kunder besöker butiken och hur de rör sig i den. Än så länge uppges tekniken vara ”anonymiserad”, men ska kunna känna igen kunder som varit på besök tidigare.

Polisen söker ”mörkhyade” gärningsmän efter gruppvåldtäkt

En kvinna har anmält till polisen att hon blivit utsatt för en överfallsvåldtäkt av två män utomhus i Luleå. Våldtäkten skall ha skett mellan klockan 2 och 3, natten mot torsdagen.

Wallström lämnar – Ann Linde blir ny utrikesminister

Ann Linde blir ny utrikesminister efter avgående Margot Wallström. Det står klart efter att Stefan Löfven presenterat sin nya regering i samband med riksmötets öppnande. Källor hade redan tidigare läckt uppgiften till SVT, uppgifter som nu alltså bekräftas.

Migrationsverket misstänker: Assistentbolag säljer uppehållstillstånd

ÖREBROMigrationsverket misstänker att assistentbolag säljer uppehållstillstånd via falska anställningar, rapporterar P4 Örebro.

Gå till arkivet

Send this to a friend