Skip to Content

Ungsvenskarna SDU menar att SD måste börja tala repatriering. Tobias Andersson (mitten), Nationell talesperson, i mitten. Foto: SDU

SDU: anhörigutvandring, inte anhöriginvandring

Digital utgåva

Sverigedemokraternas ungdomsförbund skriver på SVT Opinion att moderpartiet borde driva en vassare invandringspolitik och även börja titta en ”återvandringspolitik”.

Publicerad: 12 september, 2017, 15:58

 • Svenska

Läs även

Artikeln fortsätter

Denna artikel är en del av den elektroniska utgåvan av Nya Tider. Är du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • Lågan tänd?

  Vi alla lever tyvärr i ett meningslöst tillstånd beroende på att ingen kontroll på våra åsikter finns!
  Så vad vi skriver och tycker spelar inte den minsta roll,
  Integration och invandring är ett chocktillstånd som aldrig skulle ha fått haft någon förankring, för att vårt land är försatt i ett transtillstånd!
  Det meninglösa ligger i vad angår det mig vad du tycker?
  Vi sprider ändå påståenden som inte har något värde till det bättre eller sämre!
  Älskar vi verkligen varandra och tar det som en garanti på att vi kommer att skapa allt det vi behöver för att kunna trivas tillsammans, nej sådana tankar umgås vi inte med!
  Vi som skriver här finns det ingen kärleksförklaring till någon, vi hugger hit och dit med våra käftar och stundvis drar vi in klorna för att få visa hur goda människor vi är.
  Handen på hjärtat, det finns inte den människokärlek hos oss som kan bryta mönstret för det hat och förakt som råder!
  Vi är inte överens om någonting, för vi delar inte våra åsikter med varandra mer än vad vi inbillar oss, utan vi förvränger verkligheten som vi ser den!
  Den sortens verklighet får vi inte att stämma in, alltid så får vi mothugg eller det mest vanliga, vi nonchalerar varandras åsikter, om det inte finns något som stämmer in med vår personliga värdegrund, hur kan vi då forma oss att passa in på varandra?
  Varje Forum är övertydligt att vår egen ålder och livserfarenhet är det stora problemet när vi ska leverera åsikter till varandra, i stort sett så fungerar varje politiskt Forum som hönsgårdar!
  Detta kacklande som gör att understundom befinner vi oss i en transsituation, att det jag tycker är det enda rätta???
  Vi är försatt oss i dumt och knasigt resonemang som inte ger oss någonting av värde. Så nästan allt vad vi skriver om känns totalt meningslöst och äger inte något som helst värdefullt för sin omgivning, detta är det absoluta faktumet, som vi självklart inte vill tro på.
  (Bara på skoj skriver jag, när någon går till Valurnan så har denna person det i huvudet, jag har läst i ett Forum att en tyckte så här? Därför ska jag rösta likadant som henne, hon skrev dessa ord som måste vara sant och Vänsterpartiet kammade hem en röst.)

 • Lågan tänd?

  Att inte förstå budskap som ni inte kan tolka på rätt sätt, är enligt min mening irrelevant i er bedömning, men därför har ni sällat er till den text som jag har en åsikt om, att stryk det ni inte vill förstå, är enklast till synes och er trovärdighet får man ta med en nypa salt.

Elpriserna skenar – leveransproblem gör sommarelen lika dyr som under vintern

ANALYSElpriserna har rusat till för årstiden extrema nivåer, i huvudsak för elkunderna i mellersta och södra Sverige. I norra Sverige ligger elpriset på betydligt mera beskedliga nivåer. Skillnaden uppgår vissa dagar till flera hundra procent. Bakom situationen ligger en ogenomtänkt energipolitik i stort, där avvecklingen av kärnkraft är en huvudingrediens. Men också brister i utbyggnaden av kraftnätet, särskilt i södra Sverige, för att kunna omfördela el mellan olika delar av landet, spelar in.

Svensk sjukvård hårt drabbad – 200 000 operationer ställs in

INRIKESEn stor del av de som smittats med coronaviruset SARS-CoV-2 i Sverige är vårdpersonal, hela 10 300 i mitten av maj, rapporterade Folkhälsomyndigheten. Även om en stor majoritet av dessa endast fått lindriga symptom har det ändå inneburit ett stort personalbortfall från sjukvården. En effekt av detta är att Sveriges så kallade ”vårdskuld” – det vill säga antalet patienter i vårdkö – ökat kraftigt. Över 200 000 operationer kommer enligt Sveriges läkarförbund att ställas in under året.

Orbán tvingar affärsbankerna att efterskänka räntan på lån året ut

UTRIKESÄn en gång har Ungerns premiärminister tvingat privatbankerna att ta ansvar för samhället under kristider. Sedan mars och ända fram till årets slut slipper alla ungrare betala ränta på sina banklån, en åtgärd som få andra länder lyckats driva igenom mot de ovilliga bankerna. Enligt Orbán medför detta en stor ekonomisk lättnad för ungrare med lägre inkomster under coronakrisen.

Ifrågasatte Näthatsgranskaren – hämtades av polis

Kjell Böhlin är journalisten som granskar Näthatsgranskaren. Här berättar han om hur han blev polisanmäld för bl.a. förtal, oförhappandes hämtad till förhör av polis och senare DNA-topsad.

Arkitekturen – nästa stora kulturstrid i Sverige?

REPORTAGEModernister och vänsterpolitiker menar att försök till demokratisk styrning över offentlig arkitektur är att jämföra med Nazityskland. Och de klassiska stilar som europeiska arkitekter har förfinat under tre tusen år för med sig otäcka värden. Men när allt fler förespråkare av de klassiska skolorna nu höjer sina röster så står modernisterna inte längre oemotsagda. Bland andra Sverigedemokraterna driver aktivt på med egna förslag på klassiska byggnader. ”Prisbilden är alltid högst där det inte är modernistiskt, många tycker att äldre arkitektur är väldigt vacker”, förklarar Peter Wallmark, gruppledare för SD i Stockholm.

Somalier överföll och våldtog pojke

INRIKESEn 16-årig somalisk medborgare med långt brottsregister överföll och våldtog en 12-årig pojke som var ute på promenad. Efter att pojken blivit våldtagen av somaliern lyckades han få somaliern att släppa honom genom att ge våldtäktsmannen sin veckopeng. En knapp månad efter våldtäkten av pojken försökte somaliern våldta även en 11-årig pojke, men föräldrarna till barnet lyckades gripa somaliern. Somaliern kommer dock att kunna fortsätta sin brottsliga bana i Sverige.

Ett nytt skattesystem – AfS-förslag får stöd från Finanspolitiska rådet

ANALYSDiskussionen om ett nytt skattesystem, som skall förenkla och effektivisera skatterna, har pågått under ett antal år i Sverige. Det nuvarande systemet infördes på 1990-talet för att göra skatterna mer rättvisa, men efter mer än 500 ändringar sedan införandet har det vuxit ut till en hydra som ingen har kontroll över. Behovet av en rejäl reform finns alltså. När Alternativ för Sverige 2018 lanserade ”platt skatt” som idé, var det inte många som reagerade, men nu har Finanspolitiska rådet tagit upp idén.

Fornnordiska sagor – hisnande äventyr och burlesk humor

INTERVJULars Ulwencreutz har lett arbetet med att sammanställa och även översätta många av de fornnordiska sagorna till modern svenska – flera har aldrig publicerats på svenska tidigare. Resultatet blev ett imponerande verk i tre band, den första kompletta samlingen av dessa berättelser om hjältar och kungar, skatter och härnadståg. För Nya Tider berättar Lars att utan vår historia är vi ingenting, vi behöver vår kultur och vår historia. Och det är en fascinerande saga.

Gå till arkivet

Send this to a friend