Skip to Content

Ungsvenskarna SDU menar att SD måste börja tala repatriering. Tobias Andersson (mitten), Nationell talesperson, i mitten. Foto: SDU

SDU: anhörigutvandring, inte anhöriginvandring

Digital utgåva

Sverigedemokraternas ungdomsförbund skriver på SVT Opinion att moderpartiet borde driva en vassare invandringspolitik och även börja titta en ”återvandringspolitik”.

Publicerad: 12 september, 2017, 15:58

 • Svenska

Läs även

Artikeln fortsätter

Denna artikel är en del av den elektroniska utgåvan av Nya Tider. Är du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • Lågan tänd?

  Vi alla lever tyvärr i ett meningslöst tillstånd beroende på att ingen kontroll på våra åsikter finns!
  Så vad vi skriver och tycker spelar inte den minsta roll,
  Integration och invandring är ett chocktillstånd som aldrig skulle ha fått haft någon förankring, för att vårt land är försatt i ett transtillstånd!
  Det meninglösa ligger i vad angår det mig vad du tycker?
  Vi sprider ändå påståenden som inte har något värde till det bättre eller sämre!
  Älskar vi verkligen varandra och tar det som en garanti på att vi kommer att skapa allt det vi behöver för att kunna trivas tillsammans, nej sådana tankar umgås vi inte med!
  Vi som skriver här finns det ingen kärleksförklaring till någon, vi hugger hit och dit med våra käftar och stundvis drar vi in klorna för att få visa hur goda människor vi är.
  Handen på hjärtat, det finns inte den människokärlek hos oss som kan bryta mönstret för det hat och förakt som råder!
  Vi är inte överens om någonting, för vi delar inte våra åsikter med varandra mer än vad vi inbillar oss, utan vi förvränger verkligheten som vi ser den!
  Den sortens verklighet får vi inte att stämma in, alltid så får vi mothugg eller det mest vanliga, vi nonchalerar varandras åsikter, om det inte finns något som stämmer in med vår personliga värdegrund, hur kan vi då forma oss att passa in på varandra?
  Varje Forum är övertydligt att vår egen ålder och livserfarenhet är det stora problemet när vi ska leverera åsikter till varandra, i stort sett så fungerar varje politiskt Forum som hönsgårdar!
  Detta kacklande som gör att understundom befinner vi oss i en transsituation, att det jag tycker är det enda rätta???
  Vi är försatt oss i dumt och knasigt resonemang som inte ger oss någonting av värde. Så nästan allt vad vi skriver om känns totalt meningslöst och äger inte något som helst värdefullt för sin omgivning, detta är det absoluta faktumet, som vi självklart inte vill tro på.
  (Bara på skoj skriver jag, när någon går till Valurnan så har denna person det i huvudet, jag har läst i ett Forum att en tyckte så här? Därför ska jag rösta likadant som henne, hon skrev dessa ord som måste vara sant och Vänsterpartiet kammade hem en röst.)

 • Lågan tänd?

  Att inte förstå budskap som ni inte kan tolka på rätt sätt, är enligt min mening irrelevant i er bedömning, men därför har ni sällat er till den text som jag har en åsikt om, att stryk det ni inte vill förstå, är enklast till synes och er trovärdighet får man ta med en nypa salt.

Ett besök på Vårsalongen 2020

KULTURNya Tiders utsände blev positivt överraskad av årets ”Vårsalong” på Liljevalchs konsthall i Stockholm. Innehållet är som sig bör mycket varierat, högt och lågt om vartannat, och går inte att sammanfatta. Det finns något för alla smaker, barnsligheter men också en hel del väl genomarbetade verk.

”Flyktingar” reser fortfarande på semester till landet de sökt asyl från

INRIKESTrots att företeelsen uppmärksammats i flera år av alternativa medier och röster, åker personer som kommit till Sverige som asylsökande fortfarande på semester till landet de säger sig ha flytt från. Enligt regelverket kan en person efter erhållet uppehållstillstånd befinna sig utomlands i upp till två år, och i praktiken återkal­las knappt något uppehållstillstånd på grund av falska uppgifter vid ansökan.

Klassar Landskrona som ”utsatt område” – för att slippa invandring

INRIKESEfter att ny lagstiftning trätt i kraft vid nyår som ger möjlighet att undanta vissa områden från den så kallade EBO-lagen har Landskrona valt att klassa hela staden som ”utsatt område” – vilket gör att man kan slippa att betala ut bidrag till invandrare som ändå vill bosätta sig i Landskrona.

Rekordinvandringen fortsätter: 75 000 nya medborgarskap under 2019

REPORTAGEInvandringen minskar, hävdar regeringen – men de ljuger. Under 2019 slogs ett nytt rekord i svensk invandringshistoria då nästan 75 000 nya medborgarskap delades ut. Antalet nya uppehållstillstånd var samtidigt det femte största i svensk historia. Under 2010-talet beviljades totalt 1,2 miljoner uppehållstillstånd och en halv miljon svenska medborgarskap.

Granskningsnämnden friar inslag i barnprogram

INRIKESI ett musikinslag i SVT:s morgonprogram för sommarlovslediga barn framförde en 16-årig hiphopartist en låt där hon romantiserade en kriminell livsstil och att vara ihop med en kriminell pojkvän. Klippet anmäldes hela 160 gånger av olika privatpersoner som upprördes över vad man menade var ett starkt skadligt inslag eftersom målgruppen var unga barn. Nu har Granskningsnämnden valt att fria inslaget helt.

Alexander Bard till attack mot DN:s hets mot oliktänkande

INRIKESDagens Nyheters chefredaktör Peter Wolodarski menar att det är förkastligt att Alexander Bard, eftersom han deltagit i en debatt arrangerad av Palaestra Media, får förekomma i TV4. Alexander Bard skriver i en motattack att Wolodarski är yttrandefrihetens fiende och att denne bör ställas inför rätta.

Akut regeringskris kan utlösas av oppositionens uppgörelse om statens budget

INRIKESDe fyra oppositionspartierna, M, KD, V och SD lägger imorgon fram ett förslag till riksdagens finansutskott som kan stjälpa regeringen Löfvén. I veckans nummer av papperstidningen beskrivs bakgrunden till problemet och imorgon tar oppositionen det steg som rimligen bör utvecklas till en regeringskris, om ingenting nytt händer innan dess.

Socialdemokratisk riksdagsledamot attackerar AfS: ”Nyfascistiskt, rasistiskt parti med skumma kopplingar till Ryssland”

INRIKESDen socialdemokratiske riksdagsledamoten Olle Thorell öser politiskt korrekta skymford mot Alternativ för Sverige i ett inlägg på sociala medier. Han uppmanar också människor att inte bry sig om det allt mer invandringskritiska debattklimatet i Sverige. ”Om man bygger hela sin analys på hur debattklimatet är så får man fel uppfattning”, skriver socialdemokraten.

Gå till arkivet

Send this to a friend