Skip to Content

Stenar mot bussar och räddningstjänst, vandalism och kriminalitet. Varför säger inte svenska män ifrån? Foto: McGill’s Buses
OPINION: TOMMY ULMNÄS

Superidioternas paradis

PappersupplaganNya Tider v. 12

Samhällskontraktet mellan medborgare och politiker har ensidigt brutits av politikerna. Många av de politiker som styr vårt land är dessutom fostrade i den svenska flumskolan och saknar därmed helt förankring i Sveriges historia, traditioner och kultur. De har därför ingen aning om vad de ska besluta om. Bilden av Sverige som ett ”superidioternas paradis” är helt korrekt, menar veckans debattör Tommy Ulmnäs.

Publicerad: 17 mars, 2020, 11:06

 • Svenska

Läs även

Jag känner en hel del invandrare som har bott i Sverige under en längre tid och gemensamt för dem alla är att de är mycket förundrade över hur vi uppträder i vårt eget land.

”Varför försvarar ni er inte?” är en ofta återkommande fråga. ”Varför slåss ni inte för bevarandet av er egen kultur?”, ”Varför är ni så flata gentemot alla invandrare som kommer till Sverige?”, ”Finns det inga riktiga män kvar i ert land längre som kan slå näven i bordet och säga ifrån – hit men inte längre”?

”Ni ger ju bort ert eget land och låter utlänningar komma hit och våldföra sig på er utan att ni reagerar!”

Artikeln fortsätter

Hela artikeln finns i pappersupplagan. Är du prenumerant kan du även logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

Tommy Ulmnäs

[email protected]atider.nu

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • samuelafugglas

  Vilka är det då som ska få stopp på denna vansinniga förändring
  av vårt land?
  Du och jag plus alla dem som lärt sig något av historien skall inte tiga still.
  Det stora problemet är att nu har socialisterna övertygat befolkningen/väljarna att 55 st parasiter klarar att bestämma hur landet skall styras. Där vann socialisterna på KO i första ronden!!!
  Tro mig.

  • RL, Vallentuna

   Vi måste trappa upp motstånd mot alla direkt fördärvande föreningar som sysslar med ” antirasism” som egentligen går ut på att skuldbelägga naturliga instinkter att vara på sin vakt mot det okända. –Inte 1 krona till expo-juridikfront-nätgranskare-IRM. Aschberg , och fan och hans moster…

  • Knutkalas

   dom flesta som lärde sig något vettigt om våran histotia är nu i många döda, dom andra som fortfarande lever kämpar nu mot coronan för sin överlevnad

 • Johan Jobasky

  Man vet ju inte vad dessa invandrarbrottslingar har haft för uppväxt, säger Dan Eliasson f d rikspolischef urskuldande
  https://uploads.disquscdn.com/images/27f642be2622c93c3f24895f90f71328eaa380b2f91ff58fc5ca79df25450cbe.png

 • samuelafugglas

  Kan man i Sverige ev tänka sig att ”marknadspriset” avgör kostnaderna för utfört arbete och att svenska folket återfår RÄTTEN till liv och egendom?
  Den som påstår att RF, Regeringsformen pålägger staten med sitt våldsmonopol att SKYDDA den enskilde mot förlust av LIV och EGENDOM ljuger eller bedrager sig själv.
  Det räcker med att läsa RF Kap 2 § 15, sista stycket!!!

  • RL, Vallentuna

   Regimen struntar i RF . Dom gör som dom vill. Det är fruktansvärt att olika regimer har förött vårt land med 2,3 milj. våldsamma utlänningar.

  • burnedout

   Som sagt tidigare: Nationen och Folket är inte det samma som Staten och Befolkningen. VI ingâr i den senare.

 • Dacke

  Svensken är uppfödd med självförnekelse och det sista han gör är att hävda sin existens? Vi skall imponeras av alla andra kulturer och i samma andetag förringa vår egen? Det är det som vi kallar ”typiskt svenskt”! Vi verkar vara stolta över hur vi kan nedvärdera svenska seder och bruk och ju värre vi gör det, desto mer beundrad blir man? Det är således PK att tala om hur värdelös svensken är, men att hävda allt som står bakom svenskens framgångar är reaktionärt, näst intill rasistiskt?

  • RL, Vallentuna

   Mona Sahlin minns vi ju. Hur kunde denna kvinna få så höga poster ?. MS kan inte ens föra ett vårdat
   tal. Ideligen nya fina jobb med svindlande löner. En gift kvinna som inte kunde tygla sina lustar efter en 20 år yngre Chilensk ” polis” . Mona är en slav under okontrollerade drifter . Och henne ville Sveriges största parti (S) ha som statsminister !!!

 • burnedout

  Du kan inte välja. Du blir född in ditt âtagande gentemot staten. Jag flyttade för mânga âr sedan dit ”där inga hönor bor” som Cornelius sjöng en gâng och har fâtt ett nytt medborgarskap i det nya landet. Jag har sagt upp mitt svenska medborgarskap (ansökan om befrielse frân svenskt medborgarskap, blankett 312011 Migrationsverket) och lämnat in mitt svenska pass pâ ambassaden plus att de fick tillbaka flaggan. Det var för ett âr sedan. De har ännu inte beviljat min ansökan. Men jag skiter i det. I och med att jag nu är medborgare i ett annat land är jag inte längre slav i svärje. De har inte längre nâgot tolkningsföreträde, även om de troligen kommer hävda det. Och när det gäller pensioner. Kronan gentemot valutan där jag bor har enbart under de senaste tio âren mer än halverats.

Public service ska vara till för folket

CHEFREDAKTÖREN HAR ORDETNu är SVT och Sveriges Radio helt skattefinansierade, så nu om inte förr är det dags att journalisterna faktiskt börjar tjäna befolkningen och inte ser som sitt uppdrag att uppfostra och mästra sin publik.

Kritik är inte hat

OPINION: FREDRIK LARSONDen vi inte får lov att kritisera styr våra liv. Oavsett vem som skrivit citatet är det ett sant idiom. Den som känner sig kränkt blandar ofta ihop kritik med hat. Man hävdar att hat genomsyrar kritiserande part. Men oftast är det hat som genomsyrar idén de försvarar från kritik. Veckans debattör Fredrik Larson skriver om den märkliga tid vi lever i just nu.

Hur tar sig världen ur lockdown?

LEDAREI Sverige kan det vara svårt att föreställa sig hur det ser ut i resten av världen, men i princip alla andra länder har infört omfattande restriktioner. Hur hade de då tänkt sig komma ur dessa? Det verkar det inte finnas någon bra plan för.

Sverige – världens gossen Ruda

KRÖNIKA

Mediers cyniska försök att likvidera och marginalisera oliktänkande röster

OPINION: RUNAR SøGAARDTiden har kommit för att säga det som behöver sägas. Inte för att det är populärt utan för att ens samvete kräver det. Det menar veckans debattör, författaren och ledarskapskonsulten Runar Søgaard. När media snävar in på yttrandefriheten är det nödvändigt att slå vakt om den offentliga debatten och respekten för olika åsikter, menar han.

Solkraften räcker till en brödrost

KRÖNIKAMichael Moore sågar i sin nya film ”Planet of the Humans” klimatpolitiken jäms med fotknölarna och visar i filmen hur klimatsekten bedrar folk. Det börjar med en uthängning av Al Gore och hans avgörande roll för denna globala hjärntvätt. Det visar sig att Gore sålde sitt tv-bolag till Al Jazeera, som tjänar miljarder på att sälja fossilt bränsle över hela världen. Han lever lyxliv med eget jetplan och en jättevilla som drar mer el än 20 vanliga hushåll.

Åtgärderna farligare än Wuhanviruset – Sverige gör i det stora hela rätt

UTRIKESREDAKTÖREN HAR ORDETNya Tiders kritik mot Anders Tegnell var lika befogad som han var olämplig i rollen. Sveriges agerande att inte korrekt informera eller varna befolkningen och inte heller adekvat skydda de sjuka och sårbara var också under all kritik och har troligen kostat hundratals svenskar livet helt i onödan. Däremot tog Folkhälsomyndigheten rätt beslut i stort då de valde att inte stänga ner Sverige, som stora delar av omvärlden valt att göra med förödande konsekvenser som vi troligen bara sett början på.

Det är klart att det går!

CHEFREDAKTÖREN HAR ORDETFör två veckor sedan skrev jag en ledare med rubriken ”Är ’integration’ ens önskvärd?”. En läsare kommenterar artikeln med att repatriering är omöjlig och att vi i stället bör ”vinna dem till oss”. Det är en intressant inställning och jag vill därför passa på att svara här på ledarsidan.

Gå till arkivet

Send this to a friend