Skip to Content

Räddningspersonal jobbar med skadade utanför skolbyggnaden. Foto: Stillbild Youtube

Blodbad vid tekniskt gymnasium på ryska Krimhalvön

Digital utgåva

Ett massmord har ägt rum vid ett tekniskt gymnasium i staden Kertj i den ryska delrepubliken Krim. 19 personer dödades och cirka 40 skadades. Masskjutningen begicks av en ensam gärningsman, rapporterar nyhetsbyrån RIA och nyhetskanalen RT.

Publicerad: 19 oktober, 2018, 10:58

  • Svenska

Läs även

Det var i förmiddags som en 18-årig yngling klev in på det tekniska gymnasiet i staden Kertj på Krimhalvön vid Svarta havet. När han kommit in i matsalen började han skjuta vilt omkring sig, varpå han även fortsatte att skjuta i andra skolutrymmen. Under massakern dödade han 19 gymnasieelever och skadade cirka 40 andra. Kort därpå tog gärningsmannen, som senare kunde identifieras som Vladislav Rosljakov, sitt eget liv i gymnasiets bibliotek. Den unge Vladislav skall själv ha varit elev vid det tekniska gymnasiet där han alltså sköt ihjäl flera sina skolkamrater.

Artikeln fortsätter

Denna artikel är en del av den elektroniska utgåvan av Nya Tider. Är du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

There has been an error.

We apologize for any inconvenience, please hit back on your browser or use the search form below.

Gå till arkivet

Send this to a friend