Dags för feminister och antirasister att tänka om

Varför försvarar feminister utländska kulturer till den grad att de inte vill erkänna deras roll i förtryck av kvinnor, hedersmord och omskärelser? Varför vill så kallade antirasister inte erkänna rasism hos grupper som ser ned på den svenska kulturen? Viljan att känna sig ”god” har överskuggat logik och sunt förnuft, menar veckans debattör Jennifer Almlöf.

Ni som kallar er feminister, antirasister, SJW (Social Justice Warriors – Sociala rättvisekrigare) och allt annat som ni hittar på i er iver att skaffa en identitet i ”det godas” namn, vi måste prata om invandring och islam. Ja, jag vet, tack vare det ängsliga svenska debattklimatet är detta två ”känsliga” ämnen, eftersom ni måste lyssna på fakta, ta hänsyn till kulturskillnader, använda logik och allt annat läskigt som ni har tagit semester från.
Ni verkar vara väldigt förvånade över att fler och fler svenskar inte har några problem med så kallade massutvisningar. Massutvisningar och massutvisningar, förresten. När 20 afghaner sätts på ett plan till Kabul kallas det massutvisning, men när 80 000 kommer till Sverige på några månader då är det tydligen inte massinvandring.
Många svenskar vill ha hårdare straff för olika brott och kanske även totalstopp för invandring. Det är inte konstigt alls att många känner så. Dagligen kan man läsa nyheter, facebookinlägg, tweets, se videor, läsa debattartiklar och krönikor om hur vissa människor väljer att bete sig efter att de kommit hit som ”flyktingar”. Resurser tas dessutom från det svenska folket till människor som egentligen inte har någon rätt att ens vara här.
Jag är väl medveten om att en del av migranterna kommer från krig och konflikter, vissa måste fly på grund av sexuell läggning, religion och annat. Jag vet. Och det är ingen som säger att dessa människor inte ska få hjälp.
Jag och många med mig vill däremot inte hjälpa människor som tar sig hit illegalt, stannar illegalt, inte följer lagar och regler och som trots att de fått ynnesten att komma in i Sverige för att få skydd har mage att ställa krav utan att först ta reda på vilka skyldigheter de har. Vi kallar dessa för välfärdsmigranter. Eller ibland också ”ensamkommande flyktingbarn”.
Nu kan man varje dag till och med i mainstreammedia läsa om gruppvåldtäkter, masstafsningar och sexuella trakasserier. Dessa sker överallt. I skolor och parker, på bussar, på krogar och festivaler. Det har inte alltid varit såhär, det kan ni inte komma och säga. Ni kan inte heller försöka ”guilt-trippa” svenska män till att ”ta ansvar” för den här utvecklingen. Svenska män har inget ansvar i den här frågan. De är inte problemet. De har inget ansvar bara för att de råkar ha samma kön som de importerade förövarna. Och ni feminister gör genom dylika resonemang inte de svenska männen ett dugg mer sugna på att rädda och försvara er, när ni själva börjar öppna ögonen för sanningen och inse att ni är framtida offer, det är bara en fråga om tid.

Sverige är ett sekulärt samhälle. Religionen ska inte ha något inflytande på tredje mans liv. Män tar kvinnor i hand, det är norm här. Att hänvisa till religion och därmed slippa är fel. Jag har själv asperger syndrom, jag hatar att ta folk i hand. Men nio gånger av tio så gör jag det ändå. För i min värld är det ett tecken på respekt. Kan jag göra det trots min diagnos kan ni nog göra det trots att det går emot er religion.
Religionsfriheten innebär också att jag ska slippa religion. Vem som helst är fri att utöva sin religion i sitt hem, och jag är fri att inte utsättas och exponeras för den religionen ute i samhället.
Varför verkar ”sådana som jag” då bara ha problem med islam och inte andra religioner? Jo, för att andra religioner är reformerade och icke-våldsamma. När läste du senast om en buddhist som sprängde sig själv i tunnelbanan?
När ni försvarar främmande kulturer så innebär det också allt som oftast att ni försvarar hedersrelaterat våld. Hur ni kan göra detta och samtidigt hävda att ni står för kvinnors rättigheter är ett vidrigt hyckleri. Kvinnor som kommer till Sverige har rätt att leva fria, de har rätt att bestämma över sig själva och sina liv. Men väl här blir de utsatta för exakt samma sak som i sina hemländer, i vissa fall blir deras vardag värre här än där. Om ni är feminister bör ni göra allt som står i er makt för att stoppa detta. Sluta adoptera feministiska fjantproblem från USA. Fokusera istället på vad ni kan göra för att Sverige ska bli bättre för alla.
Homosexualitet och islam går inte heller ihop. Inom islam är homosexualitet straffbart med döden. I Sverige får man vara homosexuell om man vill, de flesta av oss bryr oss inte ett dugg om vår grannes sexuella läggning. Friheten att inneha och utöva den sexuella läggning man är född med bör också stå över religionsfriheten. Homosexuella i Sverige ska inte behöva flytta från områden där de bott i många år, för att de nu blir trakasserade av människor som anser att homosexualitet ska straffas med döden. Prideparaderna pågår i en annan del av landet. Inte i de områden där HBTQ-personer behöver störst stöd.
Låt mig fråga er, när islam blir majoritetsreligion och du själv blir påverkad, kommer du öppna ögonen då? När det är ditt barn som kommer hem från skolan, blåslagen. När det plötsligt blir du som måste täcka dig från topp till tå, du som får leva med att bli våldtagen bara för att du är en kvinna som också är icke-muslim, tänker du vakna då? Muslimska kvinnor som har levt med detta har dagligen varnat för det. Men du, jag är rädd för att det då kommer att vara för sent.
Att vi inte vill hjälpa dessa människor har inte heller att göra med vilken etnicitet de har, jag skulle vara lika förbannad om det var norrmän som kom hit och betedde sig illa.
När man kommer till ett annat land så ska man integreras, göra allt man kan för att bli en del av och bidra till samhället. Man ska inte komma till ett land endast för att leva på bidrag, envisas med att bete sig som man gjorde i sitt hemland och sen kalla alla som säger ifrån för rasister. Det är extremt respektlöst, och dessa människor kan inte heller kräva att bli respekterade tillbaks.

Dela artikeln

Materialet är upphovsrättsskyddat. Du har tillstånd att citera fritt ur artiklarna förutsatt att källa (www.nyatider.nu) anges. Foton får inte återanvändas utan Nya Tiders tillstånd.

Relaterat

Massvis av osålda biljetter till ”mansfri festival”

Massvis av osålda biljetter till ”mansfri festival”

🟠 Medieprofilen Emma Knyckare meddelade förra året att hon tänkte anordna en festival utan så kallade cis-män. Något som gett profilen stor uppmärksamhet och som hon hyllats för i media. Vänsterjournalister har också flitigt uppdaterat om påstådda framgångar för festivalen, bland annat påstods biljetterna ha sålt slut redan elva minuter efter biljettsläppet. Men detta stämmer inte. Trots att festivalen ska äga rum om mindre än två månader och det bara finns plats för 6 500 besökare går det fortfarande att köpa hur många biljetter som helst.

Förening med terrorkoppling får pengar för att ”bekämpa fördomar om islam”

🟠 Kulturminister Alice Bah Kuhnke och Myndigheten för stöd till trossamfund har gett pengar till det islamistiska och extrema studieförbundet Ibn Rushd. Det är inte första gången myndigheten pumpar in bidrag i extrema muslimska föreningar. Tidigare har TSS med skattepengar låtit trycka upp en muslimsk kravskrift på sjukvården. Nu kritiseras myndigheten och kulturministern för att finansiera extremism.

Ej redaktionellt material

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

Tänk på att du är juridiskt
ansvarig för dina kommentarer

Läs även:

Ett demokratiernas Förenta nationerna

Ett demokratiernas Förenta nationerna

🟠 Demokratiska stater bör lämna dagens FN och skapa en ny internationell samarbetsorganisation. Det menar Dan Ahlmark som i veckans artikel presenterar olika sätt att hantera den globalistiska organisationens hot mot nationalstaterna i väst.

Angående lagen om hets mot folkgrupp, respektive lagen om yttrandefrihet

Angående lagen om hets mot folkgrupp, respektive lagen om yttrandefrihet

🟠 Våra domstolar arbetar oavbrutet med ärenden som berör lagen om ”hets mot folkgrupp.” Höga böter och långa fängelsestraff väntar de personer som vågar yttra sig kritiskt mot den grupp av invandrare eller muslimer som har begått brott i Sverige. Polisen prioriterar utredningar av dessa så kallade brott, offrar månadsvis med utredningsarbete på varje enskilda fall, gör husrannsakan, beslagtar datorer och telefoner hos misstänkta personer, gör allt för att skaffa fram bevis för våra domstolar, medan övriga brott till exempel våldtäkter, stöld och bilbränder inte utreds alls på grund av bristande resurser. Antalet outredda brott bara i Stockholm har under förra året ökat med 5,5 procent enligt uppgift från Svenska Dagbladet.

Är du på rätt sida i historien?

Är du på rätt sida i historien?

🟠 Mötes- och yttrandefrihet är grunden i demokratin och måste om så krävs upprätthållas med statens våldsmonopol. I Sverige fungerar det precis tvärtom många gånger, personer vars verksamhet finansieras av staten tillåts att med våld, hot och mer subtila medel inskränka dessa friheter för människor som anses ha fel så kallad värdegrund. Att det inte gick att genomföra en alternativ bokmässa är ett av symptomen på detta.

Vad vill egentligen svenska folket?

Vad vill egentligen svenska folket?

🟠 Majoriteten av väljarna anser att invandringen är för stor. Ändå röstar man på partier som vill öka den. Svaret finns troligen att finna i att systemmedias skrämseltaktik haft effekt, trots att allt fler i dag genomskådar den. Att bygga alternativa medier ter sig nu ännu viktigare.

Nyhetsdygnet

Mörk inblick i ett land i förfall

🟠 BOKRECENSION I debattboken Sverige: De subversivas paradis – Konsten att totalförstöra världens bästa land fortsätter före detta kommundirektören Tommy Ulmnäs sin analys av dagens Sverige. Här tar han upp allt från svenska skolan till en politisk adel som har varken Sveriges eller svenska folkets väl för ögonen och ger en mörk och oförglömlig inblick i det destruktiva samhället.

Om idiotins förutsägbara konsekvenser

🟠 I sin senaste bok, med titeln Konsekvenserna, knyter etnologen och författaren Karl-Olov Arnstberg an till sina tidigare böcker om bland annat PK-folket, och ger en bakgrund till dessa personers agerande, samt redogör för de konsekvenser vi redan ser och kommer att få se. Läsaren blir inte bara mer övertygad om att utvecklingen är mycket allvarlig, utan får sannolikt också en större inblick i varför Västvärlden frivilligt försöker utplåna sig själv, skriver Nya Tiders recensent Tobias Svensson.

Norge hyllar Edvard Munch med världens största museum ägnat åt en enskild konstnär

🟠 Den 22 oktober invigdes det nya Munch-museet i Oslo. Det är en skapelse av arkitekter från Estudio Herreros i Madrid i samarbete med den tyske arkitekten Jens Richter. Kostnaden för denna uppseendeväckande byggnad gick på 280 miljoner euro, men nu har man mer än 26 tusen kvadratmeter att använda som utställningsarea, konsertsal och samlingslokaler. Den strålande utsikten över Oslofjorden ej att förglömma.

Stratosfären militariseras

🟠 VETENSKAP OCH TEKNIK Nya långdistansvapen från USA kommer att kunna träffa taktiska mål som missilbaser och luftförsvarsradar flera hundra mil eller mer bort, men bara om de har flygspaning för att fastställa målen. Den amerikanska militären har hittills använt drönare med stealth-teknik för att lösa denna uppgift, men nu börjar experimentella stratosfäriska ballonger som kan förbli oupptäckta av fiendens luftförsvar bli fullvärdiga alternativ.

”Spermageddon”: Kommer västvärldens människor att kunna fortplanta sig år 2050? – Hormonstörande ämnen pekas ut som ansvariga för drastisk nedgång i spermie- och äggkvalitet

🟠 För några år sedan kom en chockerande rapport om att spermiekvaliteten hos västerländska män sjunkit med nästan 60 procent mellan 1973 och 2011. Även testosteronnivåerna har visat sig vara minskande. Nu har forskaren bakom studien, doktor Shanna Swan, gett ut en bok om orsakerna, och pekar ut de hormonstörande ämnen som finns i allas vår vardag. Medan den uppmärksammats av internationella medier är det helt tyst om den i Sverige.

Att skapa en vampyr

🟠 HISTORIA Den fjärde maj 1932 hittades den frånskilda, prostituerade Lilly Lindeström ihjälslagen på sin ottoman i lägenheten på Sankt Eriksplan i Stockholm. Brottsplatsen var ordentligt städad, pengar och bankbok låg orörda i hennes handväska, men en såsslev med rödbruna fläckar hittades och detta fynd gav upphovet till teorin om att mördaren skulle ha druckit Lilly Lindeströms blod ur den. Ingen misstänktes för mordet och än idag är det olöst.

Aroniabär och fläderbär

🟠 Än är det inte för sent att plocka bär. Två riktigt nyttiga bär hittar vi i våra trädgårdar nu. Aroniabär är en uppstickare som visat sig vara ett riktigt superbär. Fläderbär har använts som en gammal och beprövad förkylningskur i århundraden, och har även visat sig vara behjälplig i att förebygga eller lindra influensa.

Senaste numret

Nya Tider är den enda papperstidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Från april 2017 utkommer Nya Tider även med en nätupplaga varje vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör

123 037 97 35

Kundtjänst
Tel: 08-410 677 70
kund[snabel-a]nyatider.nu
Box 454, 191 24 Sollentuna

Redaktion
redaktion[snabel-a]nyatider.nu
Box 454, 191 24 Sollentuna

Artiklar (RSS)
© 2021 Nya Tider. Med ensamrätt. Nya Tider ges ut av AlternaMedia AB.

Ansvarig utgivare: Vávra Suk. Bankgiro: 108-0357.

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.