Läkare: Fängelse för den som ordinerar hydroxiklorokin

I en intervju i en av USA:s största konservativa talk shows, Tucker Carlson Tonight, säger läkaren Peter McCullough att australiensiska läkare som ordinerar hydroxiklorokin som behandling mot covid-19 fängslas i sex månader. Behandling av covid-19 är nu inte bara rekommendationer, utan lag.

“Om en läkare försöker hjälpa en patient med covid-19 med hydroxiklorokin, kommer den läkaren att sättas i fängelse i 6 månader”, säger McCullough till en chockad Tucker Carlson.

“Låt oss titta på Australien. De har varit relativt förskonade från covid-19. De har levt med drakoniska nedstängningar. De har en enormt följsam befolkning. De har levt i rädsla i 14 månader. TGA (landets folkhälsomyndighet) har riktlinjer för covid-19 med två dussin rekommendationer. Använd inte hydroxiklorokin. Använd inte Ivermectin. Använd inte steroider. Använd inte antikoagulantia. Använd inte … de listar allt du inte borde göra. Så, vad ska du göra? Svaret är ingenting”, säger McCullough.

Tucker Carlson: “Så covid-19 blev känt i västvärlden i januari 2020. Det var för ett år och fyra månader sedan. Så, hur kunde hälsomyndigheten i Australien med så kort tid veta så säkert att de reglerade det i en förordning, att hydroxiklorokin inte är en effektiv behandling mot covid-19? Hur kunde det vara känt? Det kunde inte vara det, eller hur?”

Peter McCullough: “Det kunde inte vara känt. Och i själva verket finns det delar av tidslinjen som tyder på att något som händer i världen är mycket fel. Och det händer över hela världen. Det är inte bara USA. Det är ännu värre i Kanada. Det finns läkare och sjuksköterskor i norra Europa och i Skandinavien som rapporterar om att de äldre får eutanasi, att de bokstavligen blir avlivade. Det händer hemska saker.”

Tucker Carlson frågar McCullough om hans bakgrund. Läkaren svarar:

“Jag har vittnat under ed. Jag har 600 publikationer i vetenskapligt granskad litteratur. Jag är ordförande för ett stort medicinskt sällskap. För närvarande är jag redaktör för två stora tidskrifter. Jag har varit övervakare i större läkemedelstest och stoppat försök tidigt av säkerhetsskäl. Och jag lovar er: Jag har ingen agenda, utan jag är djupt oroad över att något har spårat ur i världen. Det handlar om vetenskap. Det handlar om medicinsk litteratur. Det handlar om lagstiftning. Det handlar om befolkningar som hålls i rädsla, i isolering och i förtvivlan.”

Intervjun ägde rum i maj men har nyligen fått ökad spridning på sociala medier.

Nya Tider har tidigare rapporterat om studier som visat att hydroxiklorokin är verksamt mot covid-19 och att det minskat dödligheten och antalet svåra sjukdomsfall i länder där det har använts. Den studie, som många länder stödde sig på när de förbjöd hydroxiklorokin, har i efterhand visat sig vara ett falsifikat och ett beställningsjobb från vaccintillverkarna.

Källa: Thrive Spine Center

Dela artikeln

Materialet är upphovsrättsskyddat. Du har tillstånd att citera fritt ur artiklarna förutsatt att källa (www.nyatider.se) anges. Foton får inte återanvändas utan Nya Tiders tillstånd.

Relaterat

Kommer AfD att chocka Tyskland?

Kommer AfD att chocka Tyskland?

🟠 UTRIKES Rassemblement Nationals framgångar i Frankrike sände chockvågor genom etablissemanget och ledde till parlamentets upplösning och nyval. Kommer AfD att kunna reproducera detta i Tyskland, trots skandaler och hot om förbud? Opinionsundersökningar visar att de östtyska delstatsvalen kommer att bli en historisk vändpunkt, men etablissemanget har en plan för att blockera AfD. Mittenpartiet CDU och vänsterpartiet BSW planerar sannolikt redan en allians för att neutralisera AfD:s uppgång.

Läs även:

Ursula von der Leyen, EU-kommissionens ordförande, ljög européerna rätt upp i ansiktet. Stillbild: YouTube/ EU

EU-kommissionen ljög om vaccinet – inte alls ”effektivt och säkert”

🟠 VACCIN ”Ett säkert och effektivt vaccin är vår bästa chans att vinna över coronaviruset och återgå till vårt normala liv”, sade EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen den 11 november 2020. Trots alla löften att vaccinerna är ”säkra och effektiva” visar EU:s avtal med Pfizer att von der Leyen ljög. I avtalet står tydligt: ”vaccinets långsiktiga effekter och effektivitet är idag inte kända”. EU-kommissionen försökte hemlighålla avtalet, men det har läckt till allmänheten.

kan döda. Sydkoreas regering beslutar om ökad ersättning till människor vars anhöriga avlidit av covidvaccin. Det är dock svårt att få sådan ersättning i de flesta länder, mycket på grund av att beviskraven ställs mycket högt. Ändå har flera hundra personer konstaterats ha avlidit i Sverige på grund av covidvaccin, något systemmedia talar tyst om. Foto: FKCCI

Sydkorea höjer kompensation till vaccindödas anhöriga

🟠 Men internationellt går det fortfarande trögt. Sydkoreas regering har beslutat om att tredubbla kompensationen som betalas ut till familjer där någon avlidit av covidvaccinet. En viss kompensation betalas även om kopplingen inte kan bevisas. Internationellt sett går det dock fortfarande trögt, med låga kompensationer och höga beviskrav.

Nyhetsdygnet

Senaste numret

Nya Tider är den enda tidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Tidningen utkommer med en nätutgåva två gånger i veckan och ett magasin varannan vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör

Bob Dylans syn på världen, sedd genom låttexter

🟠 BOKRECENSION Stjärnorna är också fans. Även de tittar upp mot sin stjärna och drömmer. Så här på ålderns höst (han fyller 83 i år) har Bob Dylan skrivit sin tackbok till några av de som inspirerade honom till att bli vår tids störste låtskrivare. Bob Dylans betydelse för modern kultur går knappast att överskatta, han har beskrivits som ”den som gav popmusiken en hjärna”. Förutom otaliga skivor har han även givit ut en del böcker. Denna den senaste är, precis som självbiografin Chronicles, Volume one (2004) skriven i en fri och associativ stil genom vilken Dylan ofta ger fritt spelrum åt sin fantasi.

Varför är det tabu att tala om Swexit?

🟠 BOKRECENSION Varför var vänstern på 1990-talet skeptisk till EU:s föregångare EG medan de borgerliga var entusiastiska, och varför är det främst högermänniskor som idag ifrågasätter EU? Carl Albinsson, själv tidigare moderat och öppen anhängare av EU, granskar i sin bok Varning för Swexit! Högerväljarnas kluvna syn på EU opinionens svängningar och ger de borgerliga råd för hur de ska undvika den Swexitdebatt som deras väljare vill ha.

Thierry Baudet: Därför behövs en fundamental opposition

🟠 Enligt Forum voor Democraties partiledare Thierry Baudet har partiet intagit en roll som ”fundamental opposition”. Detta genom att inte godkänna själva premisserna i de frågor som de andra partierna debatterar med varandra. Han tar upp invandringen, covid, klimatet, jordbruket, Ukraina och EU som konkreta exempel. ”I alla dessa frågor har vi en mycket mer fundamental inställning. Det är därför vårt parti är i en marginaliserad position, därför att det är den röda linjen som du inte får passera”, säger han till Nya Tider. Nu vill han ge fler rörelser den ”intellektuella ammunition” som krävs för att kunna argumentera för en radikalt annorlunda linje.

“Bönderna är rädda för Arla”

🟠 Nu går en av Sveriges största mjölkgårdar i konkurs. En av Sveriges största mjölkgårdar läggs ned efter en konflikt med Arla, och den drabbade bonden är inte ensam. Nya Tider har talat med drabbade (infälld bild) och med Claes Jonsson, ordförande för Sveriges Mjölkbönder (stor bilden). Alla vittnar om en ”tystnadskultur” där Arla har vänt sig emot sina egna för att uppfylla politiskt korrekta krav och där Arlas medlemmar inte vågar uttala sig, vare sig internt eller offentligt.

Svenskdroppar – dunderkuren från örtriket

🟠 HISTORIA Svenskdroppar, som även är känd som Schwedenbitter, är en örtkur som utvecklades av de två svenska läkarna Klaus Samst och – sannolikt – Kristian Henrik Hjärne på 1700-talet. Den här tinkturen populariserades på 1900-talet av Maria Treben. Svenskdroppar innehåller flera olika örter och sägs hjälpa mot olika sjukdomar och krämpor.

Satsa på ett eget örtapotek i år!

🟠 Nu har vi vintern bakom oss och våren har redan deklarerat sin ankomst. Redan lyser de små snödropparna bland löv och snö. Det är nu det frusna börjar få liv igen. Snart kan vi se de första små nässelskotten titta fram. Och nu kan vi börja så våra frön, visserligen inomhus än så länge, men bara känslan av att det är på gång är fantastisk. Man blir glad bara av att titta på de färgsprakande fröpåsarna.

Logga in på ditt konto

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.