Läkare: Fängelse för den som ordinerar hydroxiklorokin

I en intervju i en av USA:s största konservativa talk shows, Tucker Carlson Tonight, säger läkaren Peter McCullough att australiensiska läkare som ordinerar hydroxiklorokin som behandling mot covid-19 fängslas i sex månader. Behandling av covid-19 är nu inte bara rekommendationer, utan lag.

”Om en läkare försöker hjälpa en patient med covid-19 med hydroxiklorokin, kommer den läkaren att sättas i fängelse i 6 månader”, säger McCullough till en chockad Tucker Carlson.

”Låt oss titta på Australien. De har varit relativt förskonade från covid-19. De har levt med drakoniska nedstängningar. De har en enormt följsam befolkning. De har levt i rädsla i 14 månader. TGA (landets folkhälsomyndighet) har riktlinjer för covid-19 med två dussin rekommendationer. Använd inte hydroxiklorokin. Använd inte Ivermectin. Använd inte steroider. Använd inte antikoagulantia. Använd inte … de listar allt du inte borde göra. Så, vad ska du göra? Svaret är ingenting”, säger McCullough.

Tucker Carlson: ”Så covid-19 blev känt i västvärlden i januari 2020. Det var för ett år och fyra månader sedan. Så, hur kunde hälsomyndigheten i Australien med så kort tid veta så säkert att de reglerade det i en förordning, att hydroxiklorokin inte är en effektiv behandling mot covid-19? Hur kunde det vara känt? Det kunde inte vara det, eller hur?”

Peter McCullough: ”Det kunde inte vara känt. Och i själva verket finns det delar av tidslinjen som tyder på att något som händer i världen är mycket fel. Och det händer över hela världen. Det är inte bara USA. Det är ännu värre i Kanada. Det finns läkare och sjuksköterskor i norra Europa och i Skandinavien som rapporterar om att de äldre får eutanasi, att de bokstavligen blir avlivade. Det händer hemska saker.”

Tucker Carlson frågar McCullough om hans bakgrund. Läkaren svarar:

”Jag har vittnat under ed. Jag har 600 publikationer i vetenskapligt granskad litteratur. Jag är ordförande för ett stort medicinskt sällskap. För närvarande är jag redaktör för två stora tidskrifter. Jag har varit övervakare i större läkemedelstest och stoppat försök tidigt av säkerhetsskäl. Och jag lovar er: Jag har ingen agenda, utan jag är djupt oroad över att något har spårat ur i världen. Det handlar om vetenskap. Det handlar om medicinsk litteratur. Det handlar om lagstiftning. Det handlar om befolkningar som hålls i rädsla, i isolering och i förtvivlan.”

Intervjun ägde rum i maj men har nyligen fått ökad spridning på sociala medier.

Nya Tider har tidigare rapporterat om studier som visat att hydroxiklorokin är verksamt mot covid-19 och att det minskat dödligheten och antalet svåra sjukdomsfall i länder där det har använts. Den studie, som många länder stödde sig på när de förbjöd hydroxiklorokin, har i efterhand visat sig vara ett falsifikat och ett beställningsjobb från vaccintillverkarna.

Källa: Thrive Spine Center

Dela artikeln

Materialet är upphovsrättsskyddat. Du har tillstånd att citera fritt ur artiklarna förutsatt att källa (www.nyatider.nu) anges. Foton får inte återanvändas utan Nya Tiders tillstånd.

Axel.Fors@nyatider.nu

Relaterat

Ej redaktionellt material

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

Tänk på att du är juridiskt
ansvarig för dina kommentarer

Läs även:

Nyhetsdygnet

Runmästarens hemliga regler och dolda budskap

🟠 Runböcker finns det många av, men i Runkalendern tar Magnus Stenlund ett nytt grepp om det fornnordiska alfabetet. Han driver tesen att en runmästare redan på bronsåldern var i kontakt med Medelhavscivilisationerna, kanske de Joniska öarna, och med stor noggrannhet och enligt förutbestämda regler skapade dessa runor. De är långt mer än skrivtecken, utan berättar också mycket om de gudar och andra väsen som de symboliserar, ordnade i en vacker symmetri som på ett schackbräde.

Underhållande om Leninbesatt hotellägare

🟠 Kapitalister som hyllar Lenin? Ja, i Sverige finns en hotellägare som gjort sig känd för att vara ett stort fan av Lenin, som instiftade Leninpriset och som ekonomiskt stöttat Jan Myrdalsällskapet – Lasse Diding. Journalisten Per Nygren har skrivit underhållande om Diding och hittar många bisarra detaljer, men enligt Nya Tiders recensent missar Nygren, trots ett gediget grävande arbete, viktiga frågor som hade gjort boken mer relevant för allmänheten.

Studier av asteroid bekräftar – värd ofantliga 88 triljoner kronor

🟠 VETENSKAP Asteroiden 16 Psyche har enligt nya studier och värmemätningar konstaterats innehålla ofattbara mängder dyrbara metaller vars samlade värde vida överstiger jordens samlade BNP. Bara asteroidens järninnehåll skulle med dagens värde motsvara 88 triljoner kronor, en summa som skrivs med 18 nollor. NASA planerar att skicka sonder för att studera asteroiden år 2026 och upptäckten öppnar upp för framtida gruvdrift av asteroider för att täcka jordens samtliga mineralbehov – för all överskådlig framtid.

Vetenskapliga Nobelpris i klimatkampens tecken

🟠 Syukuro Manabe, Klaus Hasselmann och Giorgio Parisi delar på fysikpriset för sitt arbete med komplexa system – bland annat för att kunna modellera jordens klimat och den globala uppvärmningen. Samtidigt delar David Julius och Ardem Patapoutian medicinpriset för att ha identifierat receptorer som gör det möjligt för kroppens celler att känna temperatur och beröring. Kemipriset går till två forskare som utvecklat tekniker för att påskynda och kontrollera kemiska reaktioner. Benjamin List och David MacMillan delar priset för att ha utvecklat billiga, miljövänliga organiska katalysatorer.

”Spermageddon”: Kommer västvärldens människor att kunna fortplanta sig år 2050? – Hormonstörande ämnen pekas ut som ansvariga för drastisk nedgång i spermie- och äggkvalitet

🟠 För några år sedan kom en chockerande rapport om att spermiekvaliteten hos västerländska män sjunkit med nästan 60 procent mellan 1973 och 2011. Även testosteronnivåerna har visat sig vara minskande. Nu har forskaren bakom studien, doktor Shanna Swan, gett ut en bok om orsakerna, och pekar ut de hormonstörande ämnen som finns i allas vår vardag. Medan den uppmärksammats av internationella medier är det helt tyst om den i Sverige.

Mysteriet i Mörtnäs

🟠 Fredagen den fjärde mars 1932 hittades Adolf Fritiof Zetterberg och hans maka, Hilma Ulrika Zetterberg, samt fruns syster, Anna Kristina Hedström, ihjälslagna i Mörtnäsvillan i Värmdö kommun. Det råder än idag oklarheter om vad motivet till Mörtnäsmorden kan ha varit, olika uppgifter motsäger varandra och när utredningen återupptogs 1951 ändrades dessutom redogörelser påtagligt. Detta olösta trippelmord är därför ett av det mest gåtfulla i svensk kriminalhistoria.

Senaste numret

Nya Tider är den enda papperstidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Från april 2017 utkommer Nya Tider även med en nätupplaga varje vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör

123 037 97 35

Kundtjänst
Tel: 08-410 677 70
kund[snabel-a]nyatider.nu
Box 454, 191 24 Sollentuna

Redaktion
redaktion[snabel-a]nyatider.nu
Box 454, 191 24 Sollentuna

Artiklar (RSS)
© 2021 Nya Tider. Med ensamrätt. Nya Tider ges ut av AlternaMedia AB.

Ansvarig utgivare: Vávra Suk. Bankgiro: 108-0357.

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.