Skip to Content

Stefan Löfven majtalar. Foto: Stillbild Youtube
KRÖNIKA

”Stefan Löfven är verbalt handikappad”

Digital utgåva

Det påstår Lena Mellin i Aftonbladet. Hon tycker att det är bra att Sveriges statsminister har satts i garderoben. Men det finns ju ett svenskt ordspråk som säger ”Det dunkelt sagda är det dunkelt tänkta”. Om Mellin menar att Löfven inte är kapabel att klara intervjuer utan att leverera språkliga och logiska grodor, så är det bra om han bara släpps ur garderoben för att läsa upp färdigskrivna tal, då kan ju även hennes omdöme ifrågasättas. Hon må försvara Socialdemokraterna, men någon måtta får det vara innan vi alla här i Sverige kollektivt blir vad som förr kallades fem-femmor.

Publicerad: 13 maj, 2020, 18:51

 • Svenska

Läs även

Internationella kommentarer tyder på att man numera betraktar Sverige som en bananrepublik med svår hybris och ambitioner att leda resten av världen från sin lilla ankdamm. Där har man ju en feministisk regering med ”det smartaste bästa tjejgänget” som leder folket att huvudstupa dyka ner i denna beredskapsdränerade damm. Dessa politikerbroilers som tror sig ha krafter som Pippi Långstrump och liksom hon en kista med guldpengar att evigt ösa ur. Även om de nu har tagit avstånd från sin barndoms hjältinna eftersom hon kallat sin pappa för negerkung. Lite ologiskt eftersom det måste betyda att hon är invandrare och borde omfattas av dessa tjejers generösa välvilja mot ensamkommande flyktingbarn. De är ju å andra sidan oftast unga män och borde i logikens namn utsättas för samma feministiska manshat som svenska, medelålders vita våldtäktsmän som enligt säker källa uppför sig lika illa som talibaner. Men kvinnans list överträffar ju mannens förstånd.

Artikeln fortsätter

Denna artikel är en del av den elektroniska utgåvan av Nya Tider. Är du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

Rolf Malm

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • plexgear

  Löfven är inte bara verbalt handikappad utan också mentalt handikappad! Löfven saknar helt förmåga till att se orsakssamband, förutom de andra brister han har, som avsaknad av empati, drag av psykopati (som han delar med de flesta politiker) dvs skyller alla sina misstag på andra etc! Listan på bristerna kan göras lång och det är väl därför han gjort sig osynlig!

  • ensomintevet

   Med den brist på utbildningsbakgrund Löfven har så går det inte att ställa krav på att han ska kunna förstå komplexa skeenden och han måste nog vara den mest bortkomna gästen på ex. vis Nobelmiddagen.
   Han skulle aldrig i et normalt land kunna ha fåt någon som helst ministerpost, liksom många andra.

 • Kentaru

  Globalisterna har insett att de inte vinner striden mot nationalister, så då börjar de i stället att stödja nationalister.

  Inga vänsterblivna har förstått att globalisterna har utnyttjat dem, har tjänat enorm mycket pengar på att manipulera dem. Men, globalisterna måste ha nationalisterna med sig för att kunna genomföra sin globalistiska agenda.

  Ett sätt ni kan se detta på är när skribenter och andra börjar omdefiniera nationalism eller skapa varianter av den. Ett sådant exempel kan vara om ordet nynationalism dyker upp eller liberalnationalism eller något liknande. Detta är till för att luckra upp nationalism. Attackera genast sådana skribenter.

  • Dacke

   Alla med några år på ryggen går knappast på olika ”variationer” av nationalism och förstår vilka som vill slå blå dunster i ögonen på folk. Däremot kanske det förvrider huvudet på unga och lättpåverkade? Antar att samma rådgivare som sagt till Stefan, att han måste omge sig med svenska flaggor, kommer att lägga orden ”nynationalism” och ”liberanationalism” i Stefan Löfvens mun?

 • Swatch

  Sverige, vårt liv i landet definieras av politiker som VI har valt.
  Som VI stödjer fortfarande – se bara hur sossarna åker som en raket.
  Vi bejakar bedragare, som Greta, Tegnell, mfl, vi vill bli lurade, dödade, bedragna.
  Det är VI folket som ville ha det så – av den enkla anledningen att vi är kollektivt dumma.
  Att vi har en betonghäck till statsminister på grund av avsaknaden av någon bättre är folkets fel.
  Vi lät sossarna stjäla det senaste valet, vi låter obildade amatörer styra och ställa, vi låter till och med en damtidnings journalist köra landet rakt in avgrunden.
  Må vara Löfven handikappad på många olika sätt, men folket är inte mycket bättre honom i begåvning..
  Så det är fullständigt rätt: vi har statsminister, politiker som vi förtjänar.
  Om Sverige har bidragit med något till världen är det då att vi gav världen en gott skratt.
  Tänk, under några korta decennier förstöra ett lyckligt land, ett lyckligt folk – även om allt det där var också ett lögn finansierad med Auswitch guld.
  Detta är den obehagliga sanningen om Sveriges framgång och fall.

Kritik är inte hat

OPINION: FREDRIK LARSONDen vi inte får lov att kritisera styr våra liv. Oavsett vem som skrivit citatet är det ett sant idiom. Den som känner sig kränkt blandar ofta ihop kritik med hat. Man hävdar att hat genomsyrar kritiserande part. Men oftast är det hat som genomsyrar idén de försvarar från kritik. Veckans debattör Fredrik Larson skriver om den märkliga tid vi lever i just nu.

Hur tar sig världen ur lockdown?

LEDAREI Sverige kan det vara svårt att föreställa sig hur det ser ut i resten av världen, men i princip alla andra länder har infört omfattande restriktioner. Hur hade de då tänkt sig komma ur dessa? Det verkar det inte finnas någon bra plan för.

Sverige – världens gossen Ruda

KRÖNIKA

Mediers cyniska försök att likvidera och marginalisera oliktänkande röster

OPINION: RUNAR SøGAARDTiden har kommit för att säga det som behöver sägas. Inte för att det är populärt utan för att ens samvete kräver det. Det menar veckans debattör, författaren och ledarskapskonsulten Runar Søgaard. När media snävar in på yttrandefriheten är det nödvändigt att slå vakt om den offentliga debatten och respekten för olika åsikter, menar han.

Solkraften räcker till en brödrost

KRÖNIKAMichael Moore sågar i sin nya film ”Planet of the Humans” klimatpolitiken jäms med fotknölarna och visar i filmen hur klimatsekten bedrar folk. Det börjar med en uthängning av Al Gore och hans avgörande roll för denna globala hjärntvätt. Det visar sig att Gore sålde sitt tv-bolag till Al Jazeera, som tjänar miljarder på att sälja fossilt bränsle över hela världen. Han lever lyxliv med eget jetplan och en jättevilla som drar mer el än 20 vanliga hushåll.

Åtgärderna farligare än Wuhanviruset – Sverige gör i det stora hela rätt

UTRIKESREDAKTÖREN HAR ORDETNya Tiders kritik mot Anders Tegnell var lika befogad som han var olämplig i rollen. Sveriges agerande att inte korrekt informera eller varna befolkningen och inte heller adekvat skydda de sjuka och sårbara var också under all kritik och har troligen kostat hundratals svenskar livet helt i onödan. Däremot tog Folkhälsomyndigheten rätt beslut i stort då de valde att inte stänga ner Sverige, som stora delar av omvärlden valt att göra med förödande konsekvenser som vi troligen bara sett början på.

Det är klart att det går!

CHEFREDAKTÖREN HAR ORDETFör två veckor sedan skrev jag en ledare med rubriken ”Är ’integration’ ens önskvärd?”. En läsare kommenterar artikeln med att repatriering är omöjlig och att vi i stället bör ”vinna dem till oss”. Det är en intressant inställning och jag vill därför passa på att svara här på ledarsidan.

Bildt, Wallström och EU-drevet mot Ungern

KRÖNIKA

Gå till arkivet

Send this to a friend